Δολοφονία Μαρούσι: Από πού γνώριζε η 17χρονη την άτυχη 22χρονη

Σοκ με το στυγερό έγκλημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως το απόγευμα της Κυριακής (11/12) μία 17χρονη κοπέλα δολοφόνησε με στυγνό τρόπο την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη επισκέφτηκε την 17χρονη στο σπίτι της στο Μαρούσι και το τραγικό συμβάν έγινε μετά από τσακωμό των δύο κοριτσιών.

Η 17χρονη πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε με μανία τη φίλη της, μέχρι να τη σκοτώσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη δράστιδα μαζί με την 22χρονη διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Ωστόσο φέρεται πως η 17χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πατέρας της 17χρονης είναι γνωστός γιατρός του Αμαρουσίου, ενώ η μητέρα της είναι εκπαιδευτικός, και όπως όλα δείχνουν, αυτός ήταν που ενημέρωσε τις Αρχές για το άγριο έγκλημα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την Αστυνομία ενημέρωσε η γιαγιά της 17χρονης λέγοντας πως έχει σκοτώσει την 22χρονη φίλη της. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε στις 18:20 της Κυριακής (11/12) με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο και να περνούν χειροπέδες στη 17χρονη.

Η γνωριμία της 17χρονης με την 22χρονη πριν το φονικό

Η ανήλικη κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή της στον εισαγγελέα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο εισαγγελέας να ζητήσει και μία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν εξετάσει τη 17χρονη. Το κορίτσι ήταν μαθήτρια Γ’ Λυκείου και θεωρητικά θα έπρεπε να ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, όμως, όπως λένε οι περίοικοι είχε εγκαταλείψει το σχολείο και παρουσιαζόταν ως ένα προβληματικό πρόσωπο στη γειτονιά. Σύμφωνα με αναφορές, η 17χρονη και η 22χρονη είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2022…