Χαμός στα Lidl - H είδηση που θα φέρει ουρές στα ταμεία λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου

Προλάβετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/lidl_hellas
Instagram/lidl_hellas

Τα super market Lidl είναι μια από τις γνωστές αλυσίδες με προϊόντα για κάθε νοικοκυριό, τα οποία φημίζονται τόσο για την ποικιλία τους σε πολλά τρόφιμα αλλά και για τις καλές τιμές, που βγάζουν (δείτε εδώ τη συγκινητική τους κίνηση εν όψει των Χριστουγέννων).

Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει και η Πρωτοχρονιά είναι και εκείνη με τη σειρά της πολύ κοντά και έτσι λίγο πολύ οι περισσότεροι θα μαζευτούν γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

Από την Τρίτη 27/12 μια διήμερη προσφορά στο Lidl για σαλάτες, snack και κατεψυγμένα είδη

Όσοι λοιπόν δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τα ψώνια σας, τα Lidl κυκλοφόρησαν νέο φυλλάδιο προσφορών, που θα ισχύσει από την Τρίτη 27/12 και μάλιστα βάζει σε πολύ καλές τιμές έτοιμες σαλάτες, snacks και κατεψυγμένα είδη για όσους θα κάνουν τα γνωστά πάρτι με κόσμο μετά την αλλαγή του χρόνου.

Lidl - Προσφορές

Τι περιέχει το καλάθι των Χριστουγέννων

Μετά το καλάθι του νοικοκυριού (δείτε εδώ τι περιέχει) έρχεται λόγω εορτών και το καλάθι των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα από 14 Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου, στο καλάθι των Χριστουγέννων θα περιλαμβάνονται η γαλοπούλα, το μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτες.

Δεν θα περιλαμβάνονται μελομακάρονα και κουραμπιέδες. «Με δίκη μου απόφαση είπαμε όχι, για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός σε φούρνους και ζαχαροπλαστεία», είχε σημειώσει ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια για να δοθεί ένα σήμα στην αγορά ότι δεν μπορεί όλες οι αγορές να γίνονται από τα σούπερ μάρκετ, όπως είπε ο υπουργός , σε συνεννόηση με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών δημιουργήθηκε το «καλάθι του Αϊ-Βασίλη» που θα περιλαμβάνει 10 κατηγορίες παιχνιδιών και θα ισχύει 14 Δεκεμβρίου έως 11 Ιανουαρίου.

Το συγκεκριμένο καλάθι θα φέρει ειδικό σήμα ενώ ο κατάλογος των προϊόντων που συμμετέχουν στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη» και οι τιμές τους διαμορφώνονται ελεύθερα από τις επιχειρήσεις. Για τις τιμές των προϊόντων που συνθέτουν το «καλάθι» που προτείνεται από κάθε επιχείρηση εφαρμόζεται αναλόγως το άρθρο 58 του ν. 4818/2021 (Α' 124), περί αθέμιτης κερδοφορίας, όπου το περιθώριο μεικτού κέρδους ανά μονάδα προϊόντος δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αντίστοιχο περιθώριο μεικτού κέρδους ανά μονάδα προϊόντος προ της 1ης Δεκεμβρίου 2021. Τα προϊόντα του καταλόγου μπορούν να διαφοροποιούνται κάθε φορά που αποστέλλεται από τους υπόχρεους νέος κατάλογος προς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το καλάθι των Χριστουγέννων σούπερ μάρκετ

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη» εντάσσονται οι 10 παρακάτω κατηγορίες παιχνιδιών: Βρεφικά, παζλ, φιγούρες δράσης, κατασκευές, οχήματα, ηλεκτρονικά, τηλεκατευθυνόμενα, αθλητικά, επιτραπέζια, κούκλες και λούτρινα.

TAGS