Χαμός στους διαδρόμους των Lidl - Έγινε γνωστό πως από χθες 4/1....

Τι αναφέρει το "Καλάθι του νοικοκυριού"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου βρίσκεται σε εφαρμογή η πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το “Καλάθι του Νοικοκυριού”. Οι αλυσίδες λιανικής πώλησης που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία είναι πολλές και συγκεκριμένες όλα τα μεγάλα supermarket, ανάμεσα τους και τα Lidl.

Να σημειωθεί πως σταδιακά θα προστίθενται και άλλες αλυσίδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Κράτους.

Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα προϊόντα που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «το καλάθι του νοικοκυριού» μπορεί να γίνεται και μέσω ειδικού σήματος που τοποθετείται επί των προϊόντων ή στο φυσικό ή στον ηλεκτρονικό χώρο πώλησής τους ή σε κάθε μέσο με το οποίο τα προϊόντα διαφημίζονται στον καταναλωτή.

Μερικά από τα προϊόντα στο καλάθι του νοικοκυριού των Lidl

Από χθες 4/1 που ανακοινώθηκαν τα νέα προϊόντα με τις ειδικές τιμές, αρκετός κόσμος κάνει τις αγορές του, αφού αύριο 6/1 και 8/1 όλα τα super market θα είναι κλειστά.

Να σημειωθεί ωστόσο πως κυκλοφορεί και ένα σκάνδαλο με τα Lidl.

Καλάθι νοικοκυράς Lidl

Lidl καλάθι νοικοκυράς

Η ταινία των Lidl Ελλάς

H Lidl Eλλάς έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητά της την υλοποίηση σημαντικών καινοτόμων προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμβάλλοντας ενεργά στην ελληνική κοινωνία.

Οι μεγαλύτερες από αυτές τις ενέργειες αποτυπώνονται στη νέα της διαφημιστική ταινία με τίτλο «Πίσω από κάθε καλό», την οποία έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η έννοια του καλού δεν είναι αυθύπαρκτη. Γιατί πίσω από το καλό υπάρχουν άνθρωποι. Άνθρωποι που βοηθούν και που στηρίζουν άλλους ανθρώπους.

Έτσι, εδώ και περισσότερα από 23 χρόνια που η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στη χώρα μας, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη και μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της, έχει καταφέρει να είναι «πίσω από κάθε καλό».

Με την ταινία «Πίσω από κάθε καλό» η εταιρεία συνοψίζει τις μεγαλύτερες κοινωνικές δράσεις που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια αλλά και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια: δράσεις με κοινωφελείς οργανισμούς, κοινωνικά παντοπωλεία και προγράμματα σίτισης δήμων από το 2015, υποτροφίες και δράσεις επικοινωνίας του «Κέντρου για Χαρισματικά Παιδιά CTY Greece» από το 2014 και στήριξη διαφόρων δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2012.

Συνολικά η Lidl Ελλάς έχει προσφέρει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων και έτσι θα συνεχίσει και το 2023 με την ίδια δυναμική να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Γιατί πίσω από κάθε καλό υπάρχει κάποιος που το βοήθησε να συμβεί…

Απολαύστε την ταινία εδώ.

TAGS