Αναβάλλεται η απολογία της Εύας Καϊλή - Τι θα συμβεί με την αποφυλάκισή της

Νέες εξελίξεις για το μέλλον της πολιτικού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι ημέρες περνούν και η Εύα Καϊλή εξακολουθεί να κρατείται στις βέλγικες φυλακές και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η πολιτικός είχε την τύχη να δει έστω και στο επισκεπτήριο την ανήλικη κόρη της (δείτε εδώ γιατί δεν την άφηναν μέχρι πρόσφατα να δει το παιδί της).

Προφανώς και η εικόνα ενός μικρού παιδιού σε έναν χώρο κράτησης δεν είναι και η πιο ευχάριστη, ωστόσο γι αυτό μεσολάβησε ένας μήνας, για να συναντηθούν μαμά και κόρη και μάλιστα λέγεται, πως το αίτημα πέρασε από έντονη επεξεργασία μέχρι να γίνει αποδεκτό.

Αναβάλλεται η απολογία της Εύας Καϊλή

Μπορεί η πολιτικός να πήρε κουράγιο από τη συνάντηση με το παιδί της, σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλη μάχη μπροστά της να δώσει και πιο συγκεκριμένα με νέες πληροφορίες, που παραχώρησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τρίτη 10/1 έγινε γνωστό, πως παρατείνεται η αγωνία της.

«Αύριο θα εμφανιστούν μόνο ο πατέρας της κυρίας Καϊλή και η σύντροφός του οι οποία θα μάθουν από κοντά για ποιο λόγο θα απολογηθούν, σύμφωνα με τη βελγική νομοθεσία… Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο τους καλούν.

Αορίστως αναβλήθηκε και υπάρχει πληροφορία που δεν είναι βέβαιη, 19 Ιανουαρίου να είμαστε στις Βρυξέλλες για να γίνει πάλι δικαστήριο. Έχουμε ελπίδες γιατί όταν έγινε το προηγούμενο δικαστήριο, ο ανακριτής είπε ότι για την κατηγορία της δωροδοκίας δεν έχω στοιχεία για να την στηρίξω σε βάρος της κυρίας Καϊλή.

Ούτε την έχω βρει πουθενά να συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση μετά από ένα χρόνο παρακολούθηση φυσική και με τεχνικά μέσα», είπε ο δικηγόρος της Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.