Ανδραβίδα: Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος προς τιμήν του 31χρονου πιλότου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σήμερα 3/2 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος προς τιμήν του 31χρονου πιλότου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Την Πέμπτη 2/2 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 29χρονου πιλότου που έχασε τη ζωή του μετά από την πτώση του αεροσκάφους του στην Ανδραβίδα και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, ενώ η μητέρα του κατέρρευσε κυριολεκτικά αφού λιποθύμησε κατά τη διάρκεια αυτής.

Σήμερα, την Παρασκευή 3/2 αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η κηδεία του κυβερνήτη που βρισκόταν μαζί του, Στάθης Τσιτλακίδης. Στις 10 το πρωί θα φτάσει στο χωριό του, Γρανίτη Δράμας, η σορός του και θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.

Η απόφαση της οικογένειας για την κηδεία του 31χρονου πιλότου από την Ανδραβίδα

Στην τελετή αναμένεται να παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Βελλόπουλος και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δρίτσας. Η οικογένειά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ και της εκπομπής Σήμερα, θα μοιράσει μπομπονιέρες και λευκά τριαντάφυλλα στους παρευρισκόμενους, αφού ο πιλότος ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του μέσα στη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Νευροκόπι κηρύχτηκε τριήμερο πένθος προς τιμήν του σμηναγού και ως δείγμα συμπαράστασης προς τους γονείς και την υπόλοιπη οικογένειά του.