Κολωνός: Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης

Τι λέει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης

Νέα αίτηση αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια θα υποβάλλει ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας, όπως αποκάλυψε μέσα από την ανακοίνωση, παρά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση κανένα δεν ήταν σε βάρος της μητέρας -δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις.

Παράλληλα, και η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα για την μητέρα της 12χρονης

«Όπως, ενημερωθήκαμε σήμερα πραγματοποιήθηκε σύλληψη πέντε έτερων προσώπων, κατηγορούμενων για εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης, οι οποίοι και κλήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Είναι δεδομένο πως επίκειται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και κατά άλλων προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί και αν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα των ήδη κατηγορούμενων. Η εντολέας μας αναμένει από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα απαραίτητα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης. Επαναλαμβάνουμε δε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με πλειοψηφία αποφάσισε να μην άρει την προσωρινή της κράτηση, ενώ η Εισηγήτρια με εκτενές και αιτιολογημένο σκεπτικό και αναλύοντας διεξοδικά το αποδεικτικό υλικό, είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.»