Τραγωδία Τέμπη: «Αλήτες μου φάγατε το παιδί» - Ο σπαραγμός μάνας έξω από το νοσοκομείο έχοντας ταυτοποιήσει τη σορό του

Η συγκλονιστική περιγραφή δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ MOTIONTEAM/EUROKINISSI
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ MOTIONTEAM/EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών. Η σύγκρουση των δυο τρένων έξω από την Λάρισα, άφησε πίσω της 43 θύματα, με την πλειοψηφία να είναι νέα παιδιά κάτω των 30 ετών (δείτε βίντεο ντοκουμέντο της σύγκρουσης). Δεκάδες είναι και οι αγνοούμενοι, με γονείς και συγγενείς να τους ψάχνουν στις λίστες νεκρών και τραυματιών.

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στο νοσοκομείο Λάρισας, μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και τις εικόνες που επικρατούν.

Η συγκλονιστική περιγραφή δημοσιογράφου του STAR για μάνα που έχασε το παιδί της

«Πριν από λίγο ήταν μια οικογένεια με δέκα άτομα, που προφανώς ταυτοποίησαν το παιδί τους και φώναζαν αλήτες μου φάγατε το παιδί. Ήταν μια μάνα που την κρατούσαν οι συγγενείς της για να φύγει από το σημείο, από το νοσοκομείο. Είχαν ταυτοποιήσει το παιδί.

Είναι μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε αυτό το σημείο γιατί έχουν ξεκινήσει οι ταυτοποιήσεις για όσους μπορούν να αναγνωριστούν από τους συγγενείς τους, όσοι δεν μπορούν γίνεται με λήψη DNA…»είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Πού είναι το κορίτσι μου;» - Το συγκλονιστικό βίντεο με τα ουρλιαχτά μητέρας

«Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων»

Τραγικές φιγούρες γονείς και συγγενείς που ψάχνουν ακόμη τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για τα οποία δεν έχουν κανένα νέο ακόμη.

Ανάμεσα τους και ο κ. Παύλος Ασλανίδης που ψάχνει τον γιο του, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με έναν φίλο του. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

«Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων και τον φίλο του τον Σωτήρη. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το πρωί, μόνο δώσαμε περιγραφές, τι χρώμα μαλλιά έχουν και τι ρούχα φοράνε. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Τα παιδιά είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα, πέρασαν όμορφα και γυρνούσαν ανέμελα πίσω. Μας είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο αν δούμε κάτι να ταιριάζει να έρθετε να το δείτε».

Δείτε επίσης: «Έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους! Στην πλειονότητά νέοι σε ηλικία»