Πρωτοφανές περιστατικό: Ανοίγουν οι μπάρες την ώρα που περνάει τρένο - Βίντεο ντοκουμέντο στο Αμύνταιο Φλώρινας

Τι συνέβη με τον σταθμάρχη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πρωτοφανές περιστατικό: Ανοίγουν οι μπάρες την ώρα που περνάει τρένο - Βίντεο ντοκουμέντο στο Αμύνταιο Φλώρινας

Τα τελευταία 24ωρα όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη με την τραγωδία στα Τέμπη και την σπαρακτική δήλωση του πατέρα με την διαμελησμένη κόρη του (δείτε εδώ τα λόγια του). Δεν έφτανε όλο αυτό που περνάει ο κόσμος με τους αγνοούμενους και νεκρούς συγγενείς τους, στην Φλώρινα προέκυψε περιστατικό που δείχνει πως τα πράγματα με τα τρένα δεν πάνε και τόσο καλά στην Ελλάδα.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη από το Tik Tok, φαίνεται ένα παιδάκι να περιμένει με το ποδήλατο του για να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, μετά το τρένο. Εκείνη την στιγμή, βέβαια, ο υπεύθυνος που ανεβάζει τις μπάρες του τρένου για να περάσουν οι κάτοικοι της περιχής με τα οχήματα τους, αποφάσισε να ανοίξει το πέρασμα, την ώρα που το τρένο... έφτανε!

Το viral βιντεο με τις μπάρες του τρένου ανοιχτές και αυτό να φτάνει

Το video δημοσιεύθηκε στα social media από πολίτες στο Αμύνταιο της Φλώρινας και δείχνει το λάθος των συστημάτων στις σιδηροδρομικές γραμμές σε διαδρομές τρένων που περνούν μέσα από την πόλη, όπως προαναφέραμε.

@lakiotis1

#train #greece #amyntaio #ose #trainose

♬ πρωτότυπος ήχος - lakiotis1

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο βίντεο οι πολίτες στο Αμύνταιο της Φλώρινας είναι εξοικειωμένοι με την λανθασμένη λειτουργία στις μπάρες ασφαλείας που βρίσκονται στην διάβαση των τρένων της πόλης καθώς οι μπάρες αντί να κλείνουν την ώρα που είναι να περάσει το τρένο, εκείνες δυστυχώς λειτουργούν αντίθετα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του σταθμάρχη για αλκοόλ κατά την τραγωδία στα Τέμπη

Να υπενθυμίσουμε ότι η απάντηση για τις τοξικολογικές εξετάσεις για τον σταθμάρχη, ήρθαν λίγες ώρες αργότερα μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, καθώς ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε πως πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν βρέθηκε καμία ουσία στις τοξικολογικές του σταθμάρχη.

«Επίσημα ο κύριος Μπαλάσκας μας λέει ότι δεν καταναλώθηκε αλκοόλ από τον σταθμάρχη», επιβεβαίωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ακούγοντας τα λεγόμενα του καλεσμένου του.