Τραγωδία Τέμπη: «Δεν θα νιώσω ξανά την αγκαλιά του παιδιού μου» - O σπαραγμός της μητέρας του μηχανοδηγού

«Το έμαθα 1.30 το βράδυ. Πήγα να κοιμηθώ, άνοιξα την τηλεόραση και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: «Δεν θα νιώσω ξανά την αγκαλιά του παιδιού μου» - O σπαραγμός της μητέρας του μηχανοδηγού

Στην εκπομπή Τώρα Μαζί μίλησε η μητέρα του ενός μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Αποκάλυψε πως έμαθε το συμβάν με το που ξάπλωσε και άνοιξε για λίγο την τηλεόραση, πέφτοντας πάνω στην έκτακτη επικαιρότητα.

Ο πόνος των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών είναι αβάσταχτος. Ανάμεσα στις ιστορίες που έχουν "παγώσει" εκείνη των διδύμων με την ξαδέρφη τους που εξαϋλώθηκαν.

Ο πόνος της μητέρας του μηχανοδηγού που πέθανε στα Τέμπη

«Τον γιο μου δεν τον ένοιαζε αν ήταν νύχτα ή μέρα. Λάτρευε τη δουλειά του. Ξεκινούσε πάντα χαρούμενος. Μου έλεγε πάντα να μην ανησυχώ και ότι θα με πάρει τηλέφωνο μόλις φτάσει. Ο γιος μου δεν ήταν επιβάτης, ήταν ένας εκ των δυο μηχανοδηγών του εμπορικού τρένου. Μου είχε αναφέρει κάποια προβλήματα αλλά μου έλεγε ότι προσέχει.

Το έμαθα 1.30 το βράδυ. Πήγα να κοιμηθώ, άνοιξα την τηλεόραση και πέφτω πάνω στην εικόνα της έκτακτης επικαιρότητας και βλέπω τη σύγκρουση του επιβατικού με το εμπορικό τρένο. Βλέπω ότι το εμπορικό ερχόταν από Θεσσαλονίκη και λέω, “είναι το παιδί μου μέσα”. Ήρθα προετοιμασμένη για το χειρότερο, και βγήκα αληθινή. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το παιδί μου εφόσον ήταν πάνω στη μηχανή. Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, δε θα νιώσω ξανά την αγκαλιά του παιδιού μου» ανέφερε η μητέρα.

Δείτε επίσης: Βρέθηκε νεκρή η γάτα της και ανακοίνωσαν τον ψευδή θάνατό της - Στιγμές αγωνίας για την Αλεξία του GNTM και την οικογένεια της αγνοούμενης

Σύμπτωση ότι αποφεύχθηκε η σύγκρουση με τον Προαστιακό

Όπως ανέφερε επίσης στην εκπομπή ένας εκ των μηχανοδηγών της Λάρισας, είναι καθαρά θέμα σύμπτωσης ότι αποφεύχθηκε η σύγκρουση του με τον Προαστιακό.

«Ήταν καθαρά συμπτωματικό το ότι μπροστά ήταν η εμπορική αμαξοστοιχία και όχι ο Προαστιακός που ακολουθούσε. Ήταν ζήτημα μιας καθυστέρησης λίγων λεπτών… Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχαμε σύγκρουση δυο επιβατικών. Είναι ούτως ή άλλως ασύλληπτο αυτό που έχει συμβεί για όλη την Ελλάδα» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Νεκροί τελικά ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης και η 42χρονη Βάγια Μπλέκα-Καρακώστα