Τέμπη: «Υπάρχει η καταγγελία για παράνομο υλικό» - Δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης την ώρα της σύγκρουσης;

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Υπάρχει η καταγγελία για παράνομο υλικό» - Δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης την ώρα της σύγκρουσης;

Το πρωί του Σαββάτου 4/3, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλημέρα, ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας των θυμάτων που έχει αναλάβει την υπεράσπισή τους και την διαλεύκανση της υπόθεσης, σχετικά με τον υπεύθυνο για την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη (δείτε εδώ τι συνέβη με την κοπέλα που βρέθηκε νεκρή η γάτα της).

Ο ίδιος προέβη σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, η οποία έχει να κάνει με το φορτίο που βρισκόταν μέσα στο ένα από τα δύο τρένα, εκείνο που δεν μετέφερε τους επιβάτες και κατευθυνόταν προς την Αθήνα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο και τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι τώρα, τα υλικά και τα αντικείμενα που μετέφεραν είναι ύποπτα και φαίνεται να ήταν αδήλωτα, παράνομα δηλαδή, και εύφλεκτα, διότι διαφορετικά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί το μέγεθος της έκρηξης που πραγματοποιήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως υπήρχε είτε κηροζίνη είτε προπάνιο.

Νέα καταγγελία για το τρένο στα Τέμπη και τον οδηγό

«Γι' αυτό σήμερα από τη στιγμή που υπάρχει η καταγγελία για παράνομο υλικό, θα πρέπει να έρθει ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Αθήνα να το ερευνήσει. Δε δικαιολογείται με 2 φιάλες υγραερίου αυτή έκρηξη» είπε, διευκρινίζοντας πως ακόμα και αυτές είναι απαγορευμένες στα τρένα.

Η εταιρεία από την άλλη πλευρά, επιμένει να υποστηρίζει πως ήταν απλές φιάλες υγραερίου για τα φρένα, ενώ ο δικηγόρος τονίζει πως οι παράνομες μεταφορές γίνονται εδώ και καιρό. Μάλιστα, προχώρησε και σε νέα δήλωση κατά του σταθμάρχη, λέγοντας πως δεν ήταν στη θέση του (δείτε εδώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για την κατηγορία πως είχε πιει).

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν πως η "καταδίκη" του σταθμάρχη είναι επιτηδευμένη και ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα βρίσκεται και η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Μπίζιου, η οποία προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση.

«Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.

Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα μου σε αυτή την τραγική υπόθεση», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με...

Posted by Στέλλα Μπίζιου on Friday, March 3, 2023