Την κακοποίησε σεξουαλικά και την πέταξε από τον γκρεμό - Σοκάρει η υπόθεση γυναικοκτονίας στην Κύπρο

Τι έδειξε η νεκροψία

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(Φωτογραφία Αρχείου: EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
(Φωτογραφία Αρχείου: EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Εδώ και λίγες μέρες έχει συγκλονιστεί ολόκληρη η Κύπρος με την νέα γυναικοκτονία, που έγινε στην Πάφο το περασμένο Σάββατο (11/3), που η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από έναν 30χρονο, κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στην Πέτρα του Ρωμιού, με φίλη του, αυτή πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και με την συνδρομή της πυροσβεστικής και της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων ανέσυραν τη σορό, η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην 28χρονη Lesia Bykova, από την Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: «Θα το συνειδητοποιήσουμε όταν θα πάρουμε τα άψυχα... τα υλικά» - Συγκινεί ο πατέρα των διδύμων που εξαϋλώθηκαν

Οι λεπτομέρειες για την 28χρονη που βιάστηκε και την πέταξαν από το γκρεμό στην Κύπρο

Οι δικηγόροι του 30χρονου, ο οποίος είναι ύποπτος για την νεκρή 28χρονη, ζήτησαν να γίνει δεύτερη νεκροτομή. Το συγκεκριμένο αίτημα για δεύτερη νεκροτομή, στην οποία θα παρίσταται ιδιώτης ιατροδικαστής, μελετάται από την Νομική Υπηρεσία του κράτους.

Η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα από την Ουκρανία, εγκαταστάθηκε στην Κύπρο από τις 6 Ιανουαρίου εξαιτίας του πολέμου στη χώρα της, με ειδική άδεια παραμονής στην Κύπρο από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Η γνωριμία τους έγινε μέσα από πλατφόρμα των social media, περίπου ενάμιση χρόνο πρίν, στην Πάφο της Κύπρου. Το θύμα βρισκόταν στην χώρα από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την άδεια παραμονής που είχε ζητήσει και είχε λάβει την περίοδο που ζούσε στο Κίεβο, το οποίο και εγκατέλειψε, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Στην Κύπρο ζούσε ήδη η μητέρα της, την οποία και επισκέφτηκε. Οι δυο γυναίκες ζούσαν μαζί στην Πάφο, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη, καθώς η μητέρας της έπρεπε να ταξιδέψει στην Ουκρανία.