«Το επόμενο 48ωρο...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - Η ανάρτησή του για την ξαφνική αλλαγή του καιρού

«Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Το επόμενο 48ωρο...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - Η ανάρτησή του για την ξαφνική αλλαγή του καιρού

Μπορεί το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου να ήταν καλοκαιρινό και να είδαμε μέχρι και κόσμο να κάνει τις πρώτες του βουτιές στην παραλία, αλλά... αυτή η καλοκαιρία δεν θα συνεχιστεί για πολύ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, από αύριο, Τρίτη 28/3, τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα και θα αρχίσουν να επηρεάζουν όλη τη χώρα.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα».

«Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο!!! Φίλες και φίλοι, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όπως σας είχα ενημερώσει και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ - ΠΑΡ 17:45 & 22:00) της προηγούμενης εβδομάδας: Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς, τοπικά σφοδρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο (σήμερα Δευτέρα νοτιάδες και αύριο Τρίτη βοριάδες)!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές αλλά και οι οδηγοί γενικότερα, προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία καθώς οι όποιες βροχές το επόμενο 48ωρο θα έχουν πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα!!! Λεπτομέρειες και για τα έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα στα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 απόψε».

Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο!!! Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όπως...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, March 26, 2023

Τι αναφέρεται στην ΕΜΥ γι' αύριο

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και την Εύβοιας. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και από το βράδυ στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 και πιθανώς έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Στα κεντρικά και τα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.