Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Τι συνέβη μέσα στην δικαστική αίθουσα

Η συνήγορος του παραιτήθηκε λίγες ημέρες μετά την κλήρωση της σημερινής δίκης!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Σήμερα (28/3) Τρίτη ήταν να γίνει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της Κάρολάιν στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μετά την παραίτηση της συνήγορου υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (δείτε εδώ τον λόγο) μια νέα εξέλιξη περίμενε τον κατηγορούμενο για την δολοφονία.

Σε νέα διακοπή δίκης αποφάσισαν οι αρμόδιοι δικαστές. Μετά την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας, ο συζυγοκτόνος ζήτησε να πάρει στο δικαστήριο και ενημέρωσε ότι την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο δικηγόρος, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος τον είχε εκπροσωπήσει και σε πρώτο βαθμό.

Η νέα ημερομηνία της δίκης στα Γλυκά Νερά

Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε η δίκη να διακοπεί για τις... 24 Απριλίου!

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το εν λόγω αίτημα απορρίφθηκε για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας. Όπως έχει οριστεί, οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη εγγονή τους μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως η δίκη του 35χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για το τέλος του Μάρτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου - δείτε την ημερομηνία.

Πρόσφατα επίσης, μαθεύτηκε πως ο δικηγόρος του Μπάμπη παραιτήθηκε από την υπόθεση - δείτε το γιατί!