«Είναι αθώος! Κλαίει σαν μωρό παιδί, δε μπορεί να...» - Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του Ξανθού Μάγου

«Ποτέ δε μου έδωσε δικαίωμα για τίποτα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι αθώος! Κλαίει σαν μωρό παιδί, δε μπορεί να...» - Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του Ξανθού Μάγου

Στην εκπομπή t-live μίλησε η γυναίκα του 78χρονου Γρηγόρη Παπαϊωάννου, γνωστού και ως «Ξανθού Μάγου» με αφορμή τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού. Η ίδια επιμένει στην αθωότητά του.

Μάλιστα, η σύζυγος του κατηγορουμένου αναφέρθηκε σε ένα καλοστημένο παιχνίδι σε βάρος του άντρα της, στον οποίο να υπενθυμίσουμε ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν όταν το κορίτσι ήταν 16 ετών.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Ξανθού Μάγου

«Ο άνδρας μου είναι αθώος. Είμαστε 55 χρόνια μαζί, ήμασταν ένα χαρούμενο και καλό ζευγάρι. Υπήρχε συνεννόηση, ποτέ δε μου έδωσε δικαίωμα για τίποτα. Εντιμότατος, όλος ο κόσμος τον αγαπούσε και δεν τον έλεγαν καν με το όνομά του, όλοι τον αποκαλούσαν “μαγούλη”. Μικροί και μεγάλοι.

Κλαίει σαν μωρό παιδί, δε μπορεί να το διαχειριστεί αυτό το πράγμα. Υποφέρει πάρα πολύ, έχει και πάρα πολλά προβλήματα υγείας. Αυτός ο άνθρωπος αγωνίστηκε από μικρό παιδάκι να κάνει μία καριέρα, να χτίσει ένα όνομα, το οποίο υπερασπιζόταν πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος. Ζούσε για τη δουλειά και την οικογένειά του. Πρώτα να μάθουμε αν είναι βιαστής ή όχι και μετά να τον κατηγορήσουν, να τον καταδικάσουν, να τον κρεμάσουν, ότι θέλουν. Αλλά αν είναι αθώος, τι απολογία θα δώσουν σε αυτόν τον άνθρωπο;

Όλη η οικογένεια είναι μπλεγμένη σε αυτό, όλοι ήταν ενήμεροι. Ήταν στημένο πράγμα, όπως ήταν στημένο και πριν από 10 χρόνια. Το συμβάν το γνωρίζω προσωπικά και ο άνθρωπος αυτός έκλαιγε με μαύρο δάκρυ μαζί με τη γυναίκα του. Προχθές έμαθα ότι ακριβώς το ίδιο συμβάν το έχει κάνει σε άλλα δύο άτομα εδώ πάλι στην περιοχή μας. Εκβιασμό. Ότι κάνουνε και σε εμάς τώρα. Ζητούσαν λεφτά, τώρα αυτοί πλήρωσαν, αυτήν την εκφόβισαν και το σταμάτησε, δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του Ξανθού Μάγου.

Διαβάστε επίσης: 14χρονος κατηγορείται στο Παίδων για σεξουαλική κακοποίηση ενός 7χρονου αγοριού και μίας 13χρονης