Αλόννησος: «Φιλάκια, Μπάμπης» - Έγραψαν συνθήματα υπέρ του δολοφόνου της Κάρολάιν

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Αλοννήσου, όταν αντίκρισαν τα συνθήματα που γράφτηκαν υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την σύζυγό του Κάρολάιν Κράουτς και το σκύλο τους μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα, μέσω του skiathoslife.gr, έχει γραφτεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα στα βράχια, «Φιλάκια, Μπάμπης».

Να σημειωθεί πως η μητέρα της Κάρολάιν με την μικρή Λυδία έφυγαν από την Αλόννησο όπου έμεναν, γεγονός που έφερε την αντίδραση των γονιών του Μπάμπη. Μάλιστα, έκαναν αίτημα για την επιμέλεια της μικρής το οποίο ωστόσο απορρίφθηκε - δείτε που βρίσκεται η μικρή με την γιαγιά της σήμερα.

Τα πλάνα με την συνθήματα υπέρ του Μπάμπη

«Τιμή μου να σκοτώσω τον Μπάμπη!»

Όπως γνωστοποιήθηκε η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαιν πήρε πάλι αναβολή (δείτε εδώ για πότε) και η οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας ξέσπασε.

Ο πατέρας της Κάρολάιν, μίλησε πριν την απόφαση του δικαστηρίου, για αναβολή και είπε ότι θα ήτα "τιμή του" να σκοτώσει, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα.

Ο Nτέηβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή. Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση. Αν στην Ελλάδα ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να τραβήξω τον μοχλό για να μπει τέλος στη ζωή του, το ύπουλο κάθαρμα».

«Ανακαλύψαμε μετά τον θάνατο της Καρολάιν ότι τα λεφτά που της δίναμε εγώ και η Σουζάνα ελέγχονταν από τον σύζυγό της και πως κάθε φορά που χρειαζόταν χρήματα για να πάρει έναν καφέ ή να αγοράσει τροφή για τα κατοικίδια έπρεπε να του ζητήσει. Όλα τα ψώνια ελέγχονταν από εκείνον και πάντα πήγαιναν μαζί, ποτέ μόνη της. Όταν περιστασιακά της επιτρεπόταν να συναντήσει κάποια φίλη της φρόντιζε να τη μεταφέρει ταξί φίλου του που είχε προπληρώσει. Για να γυρίσει έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο για να πάει να την πάρει».

«Η Λυδία είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες. Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά έτσι εκείνη ξεχωρίζει και την προσέχουν όλοι κάτι που της αρέσει», είπε και τελείωσε η συνέντευξη του.