Τον αντίκρισε και... - Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Δασκαλάκη

Άργησε να γίνει αντιληπτός από την κατηγορούμενη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI / Δμητρόπουλος Σωτήεης)
(EUROKINISSI / Δμητρόπουλος Σωτήεης)

Το πρωί της Τετάρτης (5/4) συνεχίστηκε η δικαστική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας των τριών ανήλικων κοριτσιών από την μητέρα τους στην Πάτρα. Σειρά σήμερα είχε να καταθέσει ο γιατρός, Ανδρέας Ηλιάδης, ώστε να ρίξει λίγο φώς στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Δια αντιπροσώπου έχει να κάνει με το ότι το μικρό παιδί. Ο φροντιστής που έχει γνώσεις ιατρικές, νοσηλευτικής, στο 90% είναι μάνα, είναι άτομα με προβλήματα στο ψυχικό κόσμο. Εμένα στόχος μου είναι να προστατεύσω το παιδί. Οι φροντιστές χωρίς να το καταλάβουν κάνουν κακό στο παιδί με συμπτώματα ασφυξίας. Υπάρχουν «κόκκινες» σημαίες. Το επόμενο βήμα ήταν να μιλήσω με θεσμικό φορέα που ήταν ιατροδικαστική υπηρεσία. Απευθύνθηκα στην κυρία Τσιόλα επειδή δυστυχώς ο θάνατος στη μονάδα μας υπάρχει, την γνώριζα και είχα επαφές. Πήγα και της εξέφρασα τους προβληματισμούς μου. Με άκουσε με προσοχή και ήρθε στο χώρο μας. Είδε τη μικρή. Της εξέφρασα τους προβληματισμούς

και τις υπόνοιες μου. Της είπα πως δεν έχω εικόνα από δύο άλλους θανάτους. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος και εάν τα δεδομένα είναι διαφορετικά θα δούμε τι θα γίνει. Μπορώ να πω πως ανακουφίστηκα. Η κυρία Τσιόλα μου είπε περιμένουμε και βλέπουμε. Και μου είπε θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια. Κάτι που τήρησα μέχρι το τέλος της Τζωρτζινίτσας. Πήγα στη πανεπιστημιακή ψυχιατρική κλινική. Ένιωσα λες και του είχα δώσει μία βόμβα. Μου είπαν να μιλήσω με διευθυντή τμήματος, είπα τους προβληματισμούς μου αλλά ένιωσα πως δεν υπήρχε τρόπος», ήταν μερικά από τα λόγια του στην κατάθεση του (δείτε την εδώ ολοκληρωμένη).

Βέβαια, μετά από αρκετές μέρες απουσίας, από την δικαστική αίθουσα έδωσε το παρόν ο Μάνος Δασκαλάκης, τον οποίο άργησε να αντιληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αντίδραση της Πισπιρίγκου μόλις αντίκρισε τον Δασκαλάκη

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειξε να εκπλήσσεται. Τον κοίταξε για αρκετά δευτερόλεπτα, εκείνος απέφυγε την οποιαδήποτε οπτική επαφή και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «T-live».