«Είναι ψευδές, αυτό έχω...» - Ξέσπασε η μητέρα του ράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του ALPHA!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι ψευδές, αυτό έχω...» - Ξέσπασε η μητέρα του ράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Από το πρωί της Τετάρτης (5/4) σαν "βόμβα" έχει σκάσει η είδηση για τον ομαδικό βιασμό μιας κοπέλας από γνωστό τραγουδιστή ράπ μουσικής. Μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και ένα μέρος από την ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στην νεαρή καταγγέλλουσα (δείτε τες εδώ).

Ο 24χρονος παραδόθηκε στις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, όπως προαναφέραμε, καθώς η 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό σε αστνομικό τμήμα της Κρήτης. Η μητέρα, λοιπόν, του ράπερ βγήκε στην εκπομπή «Τ-live» και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο γιός της, αλλά υποστήριξε πως όλα αυτά είναι ψέματα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το παιδί της.

Οι δηλώσεις της μητέρας του ράπερ για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

«Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται», είπε νευριασμένη η μητέρα του 24χρονου.