Ποια γυναίκα «στοχοποιεί» ο πατέρας Αντώνιος - Οι φωτογραφίες της από κοινή έξοδο με 19χρονο

Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποια γυναίκα «στοχοποιεί» ο πατέρας Αντώνιος - Οι φωτογραφίες της από κοινή έξοδο με 19χρονο

Μέσα από ένα υπόμνημα 110 σελίδων απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο πάτερ Αντώνιος για τις καταγγελίες σε βάρος του περί ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης δύο αγοριών (διαβάστε το εδώ). Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «T-live», φέρεται να στοχοποιεί μία νεαρή γυναίκα.

Ποια γυναίκα «στοχοποιεί» ο πατέρας Αντώνιος

Ο λόγος για μια πρώην παιδαγωγό σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία φέρεται πως εκδιώχθηκε μετά από καταγγελία ενός 16χρονου παιδιού ότι είχε προβεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, ο πάτερ Αντώνιος προσκόμισε και φωτογραφίες στις οποίες η παιδαγωγός φαίνεται να διασκεδάζει ένα βράδυ με τον 19χρονο που τον κατήγγειλε για ασέλγεια, αλλά και έναν ακόμα πρώην τρόφιμο της δομής. Παράλληλα περιλαμβάνονται και κάποια μηνύματα, τα οποία φέρεται να έχει στείλει η συγκεκριμένη γυναίκα σε κάποιον άλλον ανήλικο επίσης τρόφιμο της δομής.

Ο λόγος που προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια ο πατέρας Αντώνιος είναι προκειμένου να συνδέσει τον 19χρονο που τον έχει καταγγείλει με μία γυναίκα που φέρεται να έχει βεβαρημένο ιστορικό στην «Κιβωτό» και να έχει εκδιωχθεί από τη δομή λόγω της συμπεριφοράς της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλευρά του πατρός Αντωνίου, η νεαρή γυναίκα εκδιώχθηκε από τη δομή το 2018 μετά και την καταγγελία που έγινε σε βάρος της. Άτομα από το περιβάλλον της ανέφεραν στην εκπομπή ότι τα όσα της προσάπτουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Εννοείται ότι δεν ισχύει το περιστατικό που καταγγέλθηκε. Όλα αυτά ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού. Υπήρχε μία αντιζηλία και κάποια παιδιά διαχώρισαν τις θέσεις τους με τους παιδαγωγούς. Το αγόρι ήταν εκείνο που έβλεπε το παιδί κάπως διαφορετικά, δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι και το παιδί κάποια στιγμή τα πήρε όλα πίσω. Η ίδια η παιδαγωγός ήθελε να φύγει από τη δομή, γιατί μετά από αυτό δεν αισθανόταν καλά», ανέφεραν.