Οι γονείς της Κάρολαιν προχωρούν στη εκταφή της - Η ανακοίνωση του πατέρα της

Η οικογένεια της έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι γονείς της Κάρολαιν προχωρούν στη εκταφή της - Η ανακοίνωση του πατέρα της

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήραν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, μιας και έγινε γνωστό πως είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω στην Ελλάδα πράγματα που τους πλήγωσαν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στις Φιλιππίνες μαζί με τη μικρή Λυδία.

Η απόφαση που πήραν οι γονείς της Κάρολαιν Κράουτς

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό και το ρεπορτάζ που μετέφερε η οικογένεια έχει βάλει και πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο και μάλιστα θα προχωρήσουν και στην εκταφή της σορού της Καρολάιν σε περίπου ένα χρόνο, ώστε να κλείσουν κάθε ανοιχτή υπόθεση.

Ο πατέρας της Κάρολαιν μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

Δείτε επίσης: «Φιλάκια, Μπάμπης» - Έγραψαν συνθήματα υπέρ του δολοφόνου της Κάρολάιν

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις "ήσυχες” στιγμές μου,

Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα "θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Τιμή μου να σκοτώσω τον Μπάμπη!»

Εδώ και λίγες ώρες γνωστοποιήθηκε ότι η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαιν από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, πήρε πάλι αναβολή (δείτε εδώ για πότε) και η οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας ξέσπασε με όλο αυτό.

Ο Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε πέρυσι αφού στραγγάλισε την Καρολάιν στο σπίτι τους σε ένα πολυτελές προάστιο της Αθήνας, λέγοντας στην αστυνομία, πως την σκότωσαν διαρρήκτες. Ο πατέρας της Κάρολάιν, μίλησε πριν την απόφαση του δικαστηρίου, για αναβολή και είπε ότι θα ήτα "τιμή του" να σκοτώσει, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα.

Ο Nτέηβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή. Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση. Αν στην Ελλάδα ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να τραβήξω τον μοχλό για να μπει τέλος στη ζωή του, το ύπουλο κάθαρμα».

«Ανακαλύψαμε μετά τον θάνατο της Καρολάιν ότι τα λεφτά που της δίναμε εγώ και η Σουζάνα ελέγχονταν από τον σύζυγό της και πως κάθε φορά που χρειαζόταν χρήματα για να πάρει έναν καφέ ή να αγοράσει τροφή για τα κατοικίδια έπρεπε να του ζητήσει. Όλα τα ψώνια ελέγχονταν από εκείνον και πάντα πήγαιναν μαζί, ποτέ μόνη της. Όταν περιστασιακά της επιτρεπόταν να συναντήσει κάποια φίλη της φρόντιζε να τη μεταφέρει ταξί φίλου του που είχε προπληρώσει. Για να γυρίσει έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο για να πάει να την πάρει».

«Η Λυδία είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες. Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά έτσι εκείνη ξεχωρίζει και την προσέχουν όλοι κάτι που της αρέσει», είπε και τελείωσε η συνέντευξη του.