Ανατροπή με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου - Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει τον Πάτερ Αντώνιο

Ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ανατροπή με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου - Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει τον Πάτερ Αντώνιο

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Πάτερ Αντώνιο και την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέρθηκε στο ότι θα αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση, με δικούς του όρους.

Μετά το108 σελίδες απολογητικό υπόμνημα του Πάτερ Αντώνιου, στο οποίο περιγράφει την αθωότητα του, σχετικά με τις κατηγορίες για κακοποιητικές και ανήθικες συμπεριφορές στα φιλοξενούμενα παιδιά.

«Φέρομαι να τον παρενοχλώ σε ηλικία 17 ετών, παρά το γεγονός ότι φιλοξενείται στην “Κιβωτό του κόσμου” από την ηλικία των 6 ετών και αφού η μητέρα του είχε αναλάβει την επιμέλειά του, φέρομαι να εντείνω την πίεσή μου προς τον καταγγέλλοντα πλησίστιας της ενηλικίωσής του και μολονότι περιγράφομαι ως δήθεν παιδόφιλος, ο ίδιος επιμελούμαι της μεταφοράς του στον Βόλο και την Καλαμάτα. Ποιος θύτης, άραγε, απομακρύνει το θύμα από τη σφαίρα της αμέσου επιρροής του;», έγραφε σε ένα απόσπασμα του - δείτε το εδώ ολόκληρο.

Ο όρος του Αλέξη Κούγια για να αναλάβει την υπόθεση του Πάτερ Αντώνιου

«Τρεις είναι οι δικηγόροι του για το κακούργημα, αλλά και για τον οικονομικό έλεγχο. Έχει γίνει επίσημα όχληση προς τον Αλέξη Κούγια από τον πατέρα Αντώνιο. Ο κ. Κούγιας ήταν ξεκάθαρος ότι θα αναλάβει την υπόθεση υπό έναν όρο, αυτος είναι ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν από τους τρεις δικηγόρους. Ή μόνος του ή δεν αναλαμβάνει», είπε δημοσιογράφος του Alpha, στον αέρα της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της μητέρας του 19χρονου, που κατήγγειλε τον Πάτερ Αντώνιο, για τα όσα έκανε στον γιό της, όσο βρισκόταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η μητέρα του θύματος ήταν σε άσχημη κατάσταση και το μόνο που ζητάει είναι να αποδωθεί δικαιωσύνη για τα όσα έκανε όχι μόνο στον γιό της, αλλά και σε όλα τα άλλα παιδιά που βρέθηκαν μπροστά του.

«Πιστεύει ότι η αλήθεια θ αλάμψει και θα δικαιωθεί. Εύχομαι να μπει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Αυτό που έγινε στην ψυχούλα του γιου μου ποτέ δεν θα πάψει να υπάρξει. Και αυτός ο ελεεινός άνθρωπος να τιμωρηθεί. Ζητώ δικαίωση για το παιδί μου. Του έβαζε τα δάχτυλα στη μύτη μέχρι το παιδί να σκάει. Τι τέρας μπορεί να πάρει ευχαρίστηση από αυτό το πράγμα; Του είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και ήταν πολύ πανούργος. Έλεγε ότι είχε γνωριμίες και κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει. Αν τον έβλεπα θα τον έφτυνα στη μούρη! Πιστεύω στην δικαιοσύνη», είπε αρχικά η μητέρα.

«Από αυτόν τον άνθρωπο βίωσα μεγάλη αγάπη και αυτά που έπαθα στη συνέχεια ήρθε σε μεγάλη απογοήτευση. Κανένα παιδί δεν πρέπει να φοβάται αν περνάει κάτι παρόμοιο και πρέπει να πει την αλήθεια του. Το κουβαλάω κάθε μέρα και περιμένω να βγει η αλήθεια και να μας πιστέψει ο κόσμος. Δεν θέλω καν να τον συναντήσω από κοντα», συμπλήρωσε ο 19χρονος.