Γλυκά Νερά: «Η Λυδία όταν μεγαλώσει θα...» - Αποκαλύψεις από την ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου

Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Η Λυδία όταν μεγαλώσει θα...» - Αποκαλύψεις από την ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η ψυχολόγος, Ελένη Μυλονωπούλου και ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. Ο καθένας με την σειρά του αναφέρθηκε στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε λόγο για την συμπεριφορά και αντίληψη, που έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αυτή την στιγμή και η Ελένη Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε στην ψυχολογία την μικρής Λυδιάς (δείτε εδώ φωτογραφίες με το πρόσωπο της), με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και πόσο θα την επηρεάσει η δολοφονία της μητέρας της, μόλις το μάθει.

Οι δηλώσεις των Μπαλάσκα και Μυλωνοπούλου για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

«Ο Μπάμπης παραμένει αδιάφορος, αμετανόητος, παρακολουθεί κανονικά τηλεόραση και προαυλίζεται με άνεση στο προαύλιο της φυλακής», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η Λυδία όταν μεγαλώσει θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της», τόνισε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Να υπενθυμίσουμε την απόφαση να φύγουν από την Αλόννησο, βάζοντας πωλητήριο στο σπίτι τους στο νησί και να μετακομίσουν στις Φιλιππίνες μαζί με την εγγονή τους, Λυδία προχώρησαν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, της 20χρονης που δολοφονήθηκε πριν δύο χρόνια από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της που αποφάσισε επίσης την εκταφή της κόρης του (διαβάστε εδώ περισσότερα) μίλησε το πρωί της Κυριακής 9/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων πως έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του, ένα σπίτι που του θυμίζει πολλές στιγμές με την αδικοχαμένη κόρη του.

«Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου! Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα. Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνούν τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα, όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει αυτές.

Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή. Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο πατέρας της είπε πως τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας «καλής διαγωγής είναι σε βαθμό γελοιότητας».

«Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας “καλής διαγωγής” στη φυλακή είναι σε βαθμό γελοιότητας».