Αποφυλακίζεται αύριο, Μεγάλη Παρασκευή η Εύα Καϊλή

Βρέθηκε το βραχιολάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 13/4 σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή, καθώς όπως έγινε γνωστό αναμένεται να προφυλακιστεί αύριο το πρωί στις 11:00 ώρα Βρυξελλών καθώς το «βραχιολάκι» που αναζητούνταν βρέθηκε και σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο θα αποφυλακιστεί από τις φυλακές Χάρεν, μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών.

Αποφυλακίζεται αύριο, Μεγάλη Παρασκευή η Εύα Καϊλή

Η ίδια είχε εκφράσει χθες την ανυπομονησία της να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα τη βλέπω μόνο δύο φορές τον μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή.

Διαβάστε επίσης: "Λύγισε" η Εύα Καϊλή: «Μου λες αλήθεια Μιχάλη, θα δω το παιδί μου;» - Η πρώτη αντίδραση στην είδηση της αποφυλάκισής της

Για το θέμα που είχε προκύψει με το βραχιολάκι μίλησε σήμερα και ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Η Εύα Καϊλή περιμένει πώς και πώς να έρθει η ώρα που θα ανοίξει η πόρτα της φυλακής και θα μπορέσει να πάει στο σπίτι και να αγκαλιάσει το παιδί της», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος. Δεν ήταν όμως σε θέση να πει αν έχει βρεθεί ή πότε θα βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, το οποίο μπορεί να βρεθεί μέσα σε μία με επτά μέρες. «Είναι ιερές οι ημέρες του Πάσχα για εμάς τους Έλληνες. Παρακάλεσα να κάνουν προσπάθεια να είναι με την οικογένειά της τις ημέρες του Πάσχα», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Να τονίσουμε πως η Εύα Καϊλή ακόμα και μετά την αποφυλάκισή της θα συνεχίσει να παρουσιάζεται στο δικαστήριο μέχρι τη δίκη, όπως θα συμβαίνει και με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο Qatargate, διότι ουσιαστικά οι έρευνες περνούν πλέον στη δεύτερη φάση.