«Το δικό μου κορμί το πόνεσα!» - Ραγίζει καρδιές η αδελφή του 7χρονου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα την Ανάσταση

«Το κάνω γιατί αν ένας άνθρωπος σκεφτεί με λογική»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το δικό μου κορμί το πόνεσα!» - Ραγίζει καρδιές η αδελφή του 7χρονου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα την Ανάσταση

Με αφορμή λοιπόν, τα όσα συνέβησαν σε Σύμη, Αγκίστρι και Ρόδο που έχασαν την ζωή τους και τραυματίστηκαν σοβαρά κάποια παιδιά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η αδελφή του 7χρονου που σκοτώθηκε το 2011 από φωτοβολίδα κατά την διάρκεια της Ανάστασης μίλησε για όλο αυτό το γεγονός, ελπίζοντας να μην ξανά συμβεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα έγινε γνωστό πως υπάρχουν τέσσερις τραυματίες από βεγγαλικά στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, από τη στιγμή που προσπαθούσαν να τα πυροδοτήσουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το περιστατικό έλαβε χώρα στην ενορία του Αγίου Βασίλειου Λεωνιδίου.

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς άνδρες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ έπειτα οι δυο από αυτούς μεταφέρθηκαν στην Τρίπολη, καθώς έφεραν εγκαύματα στα χέρια και το στήθος - δείτε εδώ βίντεο από χθεσινοβραδινό περιστατικό.

Το βίντεο της αδελφής του 7χρονου

«Το κάνω γιατί αν ένας άνθρωπος σκεφτεί με λογική ή σταματήσει αν το χέρι του κάνει πίσω θα είμαι περήφανη. Δεν το κάνω για μένα, γιατί το δικό μου κορμί το πόνεσα. Το 2011 έπαψα να έχω παιδική ηλικία και αυτό χάρη σε κάποιον που πήγε να κάνει Ανάσταση χωρίς να σκεφτεί τους γύρω του. Απλά για να περάσει καλά αποφάσισε να απλώσει το χέρι και να πετάξει μια φωτοβολίδα που θα βρεθεί πάνω στον αδερφό μου, θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο και μετά από 5 ημέρες να φύγει από τη ζωή μας και να αφήσει πίσω αδέρφια και γονείς», είπε αρχικά.

«Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι αν πιστεύεις ότι θα νιώσεις Ανάσταση αν σηκώσεις το κεφάλι και δεις πολλά φώτα και "μπαμ μπουμ", μην πας στην Εκκλησία, κάτσε στο σπίτι σου αν νιώθεις ότι μόνο έτσι θα καταλάβεις.

Αν έχεις μια ανηψιά, έναν ανηψιό, ένα παιδί να κανονίζει με την παρέα του κάτι τέτοιο δείξτου αυτό το βίντεο. Μίλησε του ή τουλάχιστον προστάτευσέ τον γιατί είναι κρίμα μια άλλη οικογένεια να περάσει ό,τι και η δική μου. Εύχομαι να βάλουμε μυαλό όσοι χρειάζεται», συνέχισε.