Κατερίνα Γεωργιάδη: «Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου!» - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της πρώην εστεμμένης

«Δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί. Δεν έχω λόγια να πω τι παιδί ήταν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Γεωργιάδη: «Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου!» - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της πρώην εστεμμένης

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/4) στην εκπομπή του Alpha, «T-Live» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η μητέρα της πρώην εστεμμένης, Κατερίνας Γεωργιάδη. Το γνωστό μοντέλο, έφυγε από την ζωή σε αρκετά μικρή ηλικία, με την οικογένεια της και ολόκληρη την Κόρινθο να έχουν βυθιστεί στην θλίψη εδώ και μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η Κατερίνα Γεωργιάδη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της από τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, κινήθηκε πλάγια το όχημα, μέχρι που κατέληξε σε μία κολόνα.

Το ξέσπασμα της μητέρας, της Κατερίνας Γεωργιάδη

«Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου. Από την τροχαία έμαθα ότι είχε το παιδί μου ατύχημα. Δεν φταίει το παιδάκι μου… Πήγαινε στην Αθήνα και θα ερχόταν να κάνουμε Πάσχα στην Κόρινθο. Ήταν ένα αγγελούδι, ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί. Δεν έχω λόγια να πω τι παιδί ήταν», είπε η μητέρα της.

Η Κατερίνα Γεωργιάδη γεννημένη το 1982 στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα είναι πρώην Μις Ελλάς και μοντέλο μόδας που έχει εμφανιστεί σε περιοδικά μόδας και διεθνείς εκδηλώσεις.

Σπούδασε κλασικό μπαλέτο και γυμναστική για οκτώ χρόνια στο Γυμναστικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά τον αρραβώνα του με τον Στάθη Ταυλαρίδη το 2007, ανακοινώθηκε ότι θα εγκαταλείψει το μόντελινγκ, και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009. Έχουν μια κόρη που ονομάζεται Αναστασία, αλλά χώρισαν το 2014.

Ήταν επίσης εθελόντρια στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.