ΜΜΜ: Χωρίς τρόλεϊ σήμερα - Για πόσες ώρες θα διαρκέσει η στάση εργασίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Θα ζοριστεί λίγο σήμερα Πέμπτη 20/4 το επιβατικό κοινό καθώς για μερικές ώρες η Αθήνα θα μείνει χωρίς τρόλεϊ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ.

Χωρίς τρόλεϊ για μερικές ώρες σήμερα 20/4 η Αθήνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης, στο αμαξοστάσιο Αττικής, με θέματα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.

Έτσι, τα τρόλεϊ τραβούν χειρόφρενο για τρεις ώρες από τις 13:00 έως τις 16:00 σήμερα.

Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τρόλεϊ για τις μετακινήσεις τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. Αυτό γιατί όπως εκτιμάται τα οχήματα αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10:00 π.μ. ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00.

Η τελευταία στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε ήταν τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου σε λεωφορεία και τρόλεϊ με αίτημα να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζομένους.
Παράλληλα απαιτούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Σημειώνεται ότι κατά τις ώρες της στάσης εργασίας σήμερα, μετρό, ηλεκτρικός, τραμ και λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά. Παρά την απεργία, το επιβατικό κοινό δεν θα ταλαιπωρηθεί τόσο, μιας και ο καιρός προβλέπεται αίθριος.