Γλυκά Νερά: Η νέα καθημερινότητα στις Φιλιππίνες - Η ψυχολογική κατάσταση της μικρής Λυδίας

Οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/@flying.babis
Instagram/@flying.babis

Η υπόθεση των Γλυκών Νερών με τη δολοφονία της Καρολάιν από το σύζυγό της εξακολουθεί να σοκάρει το πανελλήνιο μιας και εκτός του τραγικού τρόπου, που βρήκε τέλος η κοπέλα παράλληλα μένει πίσω και η μικρή της κόρη, Λυδία.

Οι γονείς της αδικοχαμένης έχουν πάρει μια νέα και σοβαρή απόφαση ζωής, αφήνοντας για πάντα πίσω τους την Ελλάδα και την Αλόννησο, επιστρέφοντας στις Φιλιππίνες, τον τόπο καταγωγής της μητέρας της Καρολάιν (δείτε εδώ φωτογραφία με το πρόσωπο της μικρής).

Οι νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν

Μέσα από νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στο Live News, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 20/4 γίνεται γνωστή η νέα καθημερινότητα της οικογένειας και η ψυχολογική κατάσταση της Λυδίας.

Αποκαλύψεις από την ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου για τη μικρή Λυδία

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η ψυχολόγος, Ελένη Μυλονωπούλου και ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. Ο καθένας με την σειρά του αναφέρθηκε στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε λόγο για την συμπεριφορά και αντίληψη, που έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αυτή την στιγμή και η Ελένη Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε στην ψυχολογία την μικρής Λυδιάς, με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και πόσο θα την επηρεάσει η δολοφονία της μητέρας της, μόλις το μάθει.

«Ο Μπάμπης παραμένει αδιάφορος, αμετανόητος, παρακολουθεί κανονικά τηλεόραση και προαυλίζεται με άνεση στο προαύλιο της φυλακής», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η Λυδία όταν μεγαλώσει θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της», τόνισε η Ελένη Μυλωνοπούλου.