Γλυκά Νερά: Πως πέρασε το Πάσχα στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Οι επιστολες που του στέλνουν ερωτευμένες γυναίκες

Τον επισκέφθηκαν οι γονείς του μετά από καιρό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω της δίκης που θα πραγματοποιηθεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού. Πήγε στην περιφορά του Επιταφίου το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής που έγινε μέσα στα κελιά, αλλά και στην Ανάσταση που πραγματοποιήθηκε την ημέρα.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφου του Πρωινού, ο συζυγοκτόνος που αφαίρεσε την ζωή της Κάρολάιν, του σκύλου τους και άφησε ορφανό το παιδί τους, κρατούσε χαμηλούς τόνους και φαινόταν προβληματισμένος εν όψη της δίκης.

Τα ερωτικά γράμματα στον Μπάμπη

Η είδηση ωστόσο που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αλλά και την έκρηξη του πάνελ, ήταν το γεγονός πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται πολλές ερωτικές επιστολές από γυναίκες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, είναι πάρα πολλές και πολύ συχνές.

Δείτε επίσης: Με μπουκλωτό μαλλάκι και χείλη ίδια με της Καρολάιν - Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας 2 χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της

Οι γονείς της Κάρολαιν προχωρούν στη εκταφή της - Η ανακοίνωση του πατέρα της

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήραν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, μιας και έγινε γνωστό πως είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω στην Ελλάδα πράγματα που τους πλήγωσαν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στις Φιλιππίνες μαζί με τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό και το ρεπορτάζ που μετέφερε η οικογένεια έχει βάλει και πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο και μάλιστα θα προχωρήσουν και στην εκταφή της σορού της Καρολάιν σε περίπου ένα χρόνο, ώστε να κλείσουν κάθε ανοιχτή υπόθεση.

Ο πατέρας της Κάρολαιν μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις "ήσυχες” στιγμές μου,

Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα "θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί», είπε χαρακτηριστικά.