Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Έκτακτη εξέλιξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28/4 όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ενημέρωσε πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για τις συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Διαβάστε επίσης: Η επιστολή της ΕΣΗΕΑ για τα 2 χρόνια από τη δολοφονία του - Τι απαιτούν

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος...

Posted by Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos on Friday, April 28, 2023

Η ανάρτηση της συζύγου του Καραϊβάζ που είχε ανατριχιάσει

Η μακροσκελής ανάρτηση, που έκανε την Κυριακή 27/11 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ήταν αφιερωμένη στον άντρα της και πιο συγκεκριμένα στα γενέθλια, που θα γιόρταζε εάν δεν είχε συμβεί το μοιραίο.

«Καλημέρα σήμερα το πρωί σαν ξύπνησα χωρίς τα γυαλιά είδα ένα κινητό να αναδύεται στην οθόνη του κινητού το κάλεσα και ήσουν εσύ. Δεν απάντησες ποτέ ήθελα να σου πω να τα εκατοστήσεις αγάπη μου αλλά δεν είσαι πια μαζί μας Έφυγες νωρίς αγόρι μου έτσι το θέλησε η μοίρα, ο θεός , κάποιοι ότι και αν ισχύει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο θα γινόσουν 54 δεν πρόλαβες.

Σήμερα θα κάναμε τα γενέθλια σου με τους φίλους σου, τους αγαπημένους μας θα έσβηνε τα κεράκια σου το γεύμα θα ήταν θεματικό όπως πάντα σου άρεσε άλλοτε Κρητικό άλλοτε Πολίτικο, άλλοτε Ιταλικό. Θυμάσαι τα τελευταία γενέθλια σου στη γη πηγές από το γραφείο του Γιάννη και όπως συνηθίζατε βγήκαν τα οι ρακιές έτσι μείναμε να τρώμε χωρίς τον εορταζόμενο που κοιμόσουν του καλού καιρού είχα θυμώσει μαζί σου, που τόσες ετοιμασίες και τόση Τεόντοσιτς δεν την απόλαυσες τώρα λέω δεν βαριέσαι γέλασε και πέρασε καλά.

Είχα θυμώσει και με το Γιάννη τώρα δεν πας στο Γιάννη και δεν θυμώνω ότι σου δίνει τσιπουράκι ενώ είσαι νηστικός. Θέλω να σου πω ποσό σ ευχαριστώ για την αγάπη, την υπομονή , τη στοργή, που μου έδειξες για το γιο που μου χάρισες σ ευχαριστώ και σ αγαπώ έστω και έτσι έστω και σ αυτή τη διάσταση άυλη διαφανή μου αγάπη. Σου εύχομαι χρόνια φωτεινά παραδεισένια να μας προσέχεις και να μας αγαπάς! Καλά πετάγματα στον ουρανό αγόρι μου», έγραψε στην ανάρτησή της η γυναίκα.