Δολοφονία Καραϊβάζ: Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για τους συλληφθέντες - Τα τρία στοιχεία που τους "έκαψαν"

Έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν οι εμπλεκόμενοι

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Χαμός έχει γίνει από το μεσημέρι της Παραδκευής (28/4), που γνωστοποιήθηκε η είδηση για την σύλληψη δύο δραστών,σχετικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη», έγραφε μεταξύ άλλων η ανάρτηση.

Η αστυνομία χωρίς να αφήνει λεπτό να περάσει, έχει ξεκινήσει εκτενέστερη έρευνα, προκειμένου να βρεθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την τόσο άδικη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Τα λάθη και οι εξελίξεις της υπόθεσης του Γιώργου Καραϊβάζ

Σήμερα (29/4) το πρωί βρέθηκαν στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, τα δύο συλληφθέντα αδέλφια, 40 και 48 ετών, και οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου και ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της δικογραφίας μετά τις συλλήψεις τους για εμπλοκή στην υπόθεση εκτέλεσης του δημοσιογράφου. Καθώς επίσης, έλαβαν αι προθεσμί αμέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να προετοιμαστούν.

«Oι δύο ημεδαποί κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τις μεσημβρινές ώρες της 9ης Απριλίου 2021» είπε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.