Ραγδαίες εξελίξεις με τους συλληφθέντες - Συνομιλίες που βγαίνουν στο προσκήνιο

«Στον Άλιμο; Όχι καλέ ποιος τα λέει αυτά;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με τους συλληφθέντες - Συνομιλίες που βγαίνουν στο προσκήνιο

Οι ώρες περνούν και οι αστυνομικές αρχές τρέχουν με γοργούς ρυθμούς για να καταφέρουν πιάσουν και τρίτο άτομο που αναφέρεται στις καταθέσεις των συλληφθέντων, για υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η αστυνομία εντώπισε συνομιλίες του ενός κατηγορούμενου, που προσπαθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο να αποδείξει πως βρισκόταν με το βανάκι του (δείτε το εδώ) στον Άλιμο για δουλειά και μόνο.

Εξελίξεις με την υπόθεση του Γιώργου Καραιβάζ

«Μα ο Σ… (σ.σ ο άλλος κατηγορούμενος) έχει δουλειές εκεί και κάποτε μοιράζαμε φυλλάδια», ακούγεται να λέει, εννοώντας την περιοχή όπου διέμενε ο Γιώργος Καραϊβάζ. Πήρε την απάντηση: «Στον Άλιμο; Όχι καλέ ποιος τα λέει αυτά;».

Ο κατηγορούμενος όμως επιμένει: «Εγώ, ποιος τα λέει. Έχει πάρει δουλειές από εκεί».

Όμως ο συνομιλητής επιμένει λέγοντας: «Εγώ δε νομίζω ότι υπάρχουν δουλειές εκεί, στο λέω εγώ, είναι σίγουρο».

Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

Το απόγευμα του Σαββάτου (29/4) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις της συζύγου, του Γιώργου Καραϊβάζ. Η γυναίκα μίλησε για την δικαίωση πυο ένιωσε μόλις έμαθε για τις συλλήψεις των δύο δραστών.

Επίσης, η Στάθα Καραϊβάζ περιέγραψε τα συναισθήματα και τις ανατριχιστικές εικόνες που αντίκρυσε όταν τον είδε να βρίσκεται νεκρός στον δρόμο ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Καραϊβάζ: Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για τους συλληφθέντες - Τα τρία στοιχεία που τους "έκαψαν"

«Ήταν μια ανακούφιση και μαζί και μια βαθιά θλίψη, λόγω ότι ήρθε στο μυαλό μου εκείνη η σκηνή που αντίκρισα, όταν κατέβηκα κάτω από το σπίτι με τον Γιώργο πεσμένο αιμόφυρτο. Ανακούφιση γιατί αρχίζει να δικαιώνεται ο Γιώργος, η ψυχή του δηλαδή», είπε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ.

«Ενημερώθηκα από τους Έλληνες Αξιωματικούς ότι θα φτάσουμε στους δράστες. Ήταν θέμα τιμής για τους Έλληνες αξιωματικούς. Όπως γνωρίζεται, ο Γιώργος έχει δουλέψει πάρα πολύ για την ελληνική Αστυνομία και τον εκδημοκρατισμό της, μέσω του συνδικαλισμού της. Οι αστυνομικοί το θεωρούσαν θέμα τιμής να πιαστούν οι δράστες της δολοφονίας», συνέχισε.

«Με ενημέρωσε η συγκάτοικος από κάτω ότι κάτι έχει γίνει στη γωνία του σπιτιού και ταυτόχρονα με πήρε ένας πολύ καλός φίλος δημοσιογράφος και με ρώτησε αν είμαστε καλά και αν ο Γιώργος είναι καλά. Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε», συμπλήρωσε η σύζυγος του δημοσιογράφου.