Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν δεν κοιμόταν! Λίγο πριν...» - Η νέα αποκάλυψη του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου

Τα νέα στοιχεία που έθεσε η ιατροδικαστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή Live News μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας 9/5 ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με την σκοπό την δήλωση του δεύτερου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας που ήταν "«έγγαμος χήρος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού" με στόχο να σπάσει τα ισόβια για να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

Τι απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Εδώ, η βάση της υπόθεσης όπως τα έχουμε ξανά πει είναι ότι υπάρχει μία ομολογημένη πράξη, άρα αυτό που πρέπει να κρίνουμε είναι αν τα πραγματικά της 11ης Μαΐου είναι ικανά να πυροδοτήσουν τον βρασμό ψυχικής ορμικής που οδήγησε στην δολοφονία της Κάρολαιν. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έρχεται η ιατροδικαστής που είναι εξαίρετη και θέτει τρία νέα στοιχεία.

Λίγο πριν οδηγηθούμε στην συγκεκριμένη παράνομη πράξη έχουμε βήματα, έχουμε παλμούς αλλά και κίνηση, που σημαίνει ότι η Καρολάϊν δεν κοιμόταν. Συνδυάζοντας αυτά με τα στοιχεία που υπάρχουν, όπως το smartwatch και το κινητό, σε συνδυασμό με την κατάθεση υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα στο τι πραγματικά συνέβη. Επί της ουσίας η υπόθεση ξεκινάει ξανά με την αξιολόγηση αυτών των στοιχείων.

Θα τιμωρηθεί ο εντολέας μου, αλλά πρέπει να δούμε στον βαθμό που θα γίνει και ποια ήταν η στάση που κράτησε μετά», είπε καταλήγοντας ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (δείτε εδώ τις ερωτικές επιστολές που του στέλνουν γυναίκες μες την φυλακή).

Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας 2 χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της

Την πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δύο χρόνια μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ,που συγκλόνισε την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα ο παππούς της.

Σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail στην οποία έδωσε και τη φωτογραφία, «η Λυδία είναι χαρούμενη στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (σ.σ. την ετεροθαλή αδελφή της Καρολάιν). Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά οπότε ξεχωρίζει και την προσέχουν, κάτι που την κάνει να είναι χαρούμενη».

Γλυκά Νερά: Με μπουκλωτό μαλλάκι και χείλη ίδια με της Καρολάιν - Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας 2 χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της