Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του για την δολοφονία της Κάρολαιν

«Η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Μπάμπη είναι τερατώδης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του για την δολοφονία της Κάρολαιν

Γυναίκα δημοσιογράφος θα καταθέσει υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην δίκη για την δολοφονία της Κάρολαιν Κράους τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά της Αττικής. Ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος.

Στις 22 Ιουνίου κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του αλλά και του σκύλου τους. Η υπόθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λόγω των εξελίξεων που σημειώθηκαν κατά τη διερεύνησή της αλλά και της καταγωγής της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Μπάμπη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θανάτωση ζώου συντροφιάς, καθώς και για τα πλημμελήματα της ψευδής καταγγελίας και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, απορρίπτοντας τον βασικό ισχυρισμό του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχής.

Δείτε επίσης: «Η Καρολάιν δεν κοιμόταν! Λίγο πριν...» - Η νέα αποκάλυψη του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου

Του επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και επιπρόσθετη ποινή 10 χρόνια κάθειρξη για την εκτέλεση του σκύλου της οικογένειας καθώς και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Συνολικά καταδικάστηκε σε ισόβια και κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, λόγω πρόσθετης ποινής που του επιβλήθηκε για την παραπλάνηση των αρχών.

Στη δίκη λοιπόν στο Εφετείο, θα καταθέσει υπέρ του ξανθιά Ελληνίδα δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός και η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την εντόπισαν έξω από το δικαστήριο, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Η νέα καθημερινότητα στις Φιλιππίνες - Η ψυχολογική κατάσταση της κόρης τους

Οι γονείς της αδικοχαμένης έχουν πάρει μια νέα και σοβαρή απόφαση ζωής, αφήνοντας για πάντα πίσω τους την Ελλάδα και την Αλόννησο, επιστρέφοντας στις Φιλιππίνες, τον τόπο καταγωγής της μητέρας της Καρολάιν (δείτε εδώ φωτογραφία με το πρόσωπο της μικρής).

Μέσα από νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στο Live News, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 20/4 γίνεται γνωστή η νέα καθημερινότητα της οικογένειας και η ψυχολογική κατάσταση της Λυδίας.