Γλυκά Νερά: Δημοσιογράφος, μοντέλο και απόγονος οικογένειας Ουκρανών λόρδων - Στη φόρα η αλήθεια για την ξανθιά γυναίκα στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Έχει κάνει έρευνα 6 κεφαλαίων για την υπόθεση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 9/5 πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και στην αίθουσα για να στηρίξει τον θύτη βρέθηκε μία από τους 6 νέους μάρτυρες, η οποία είναι και γνωστή δημοσιογράφος. Η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ την αντίδρασή της), και μέχρι στιγμής τα στοιχεία της παρέμεναν άγνωστα, όμως το T-Live τα έφερε στο φως.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία 34χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία δηλώνει ερευνήτρια δημοσιογράφος, συγγραφέας, μοντέλο, πολιτική επιστήμονας, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια φιλοζωικών οργανώσεων, ενώ εργάζεται και ως αεροσυνοδός.

Όλη η αλήθεια για την δημοσιογράφο υποστηρικτή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Κάποιες από τις υπόλοιπες ιδιότητές της, όπως δηλώνει η ίδια πάντα, είναι το γεγονός πως είναι κόρη μοντέλου, απόγονος οικογένειας Ουκρανών λόρδων, κάτοχος ενός σπάνιου μπλε διαμαντιού, ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον αλλά και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και αξίζει να σημειωθεί πως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πριγκίπισσα της ζάχαρης, διότι σύμφωνα με την οικογένειά της δραστηριοποιείται και σε αυτόν τον τομέα.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος, λοιπόν, από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο φως η υπόθεση αυτή ξεκίνησε να κάνει την έρευνά της και τα στοιχεία της για την δίκη μετρούν 6 κεφάλαια κατά τα οποία αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση, και υποστηρίζει πως είναι κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης.

Μάλιστα, σε ένα απόσπασμα της έρευνάς της αναφέρει: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο μόνος κατηγορούμενος τον οποίο στηρίζει η 34χρονη. Με ανάρτησή της, η οποία πριν από λίγες ώρες εξαφανίστηκε, στέκεται στο πλευρό της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα...».

Διαβάστε επίσης: «Η Καρολάιν δεν κοιμόταν! Λίγο πριν...» - Η νέα αποκάλυψη του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου