Προσπαθεί να αποδείξει ότι η δολοφονία έγινε εν βρασμώ ψυχής - Τα τρία επιχειρήματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τα Γλυκά Νερά

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/@flying.babis
Instagram/@flying.babis

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται εδώ και καιρό στη φυλακή αφού βρέθηκε ένοχος για την δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται δίκες. Σήμερα, μάλιστα, Τρίτη 9/5, πραγματοποιήθηκε άλλη μια και εντύπωση σε όλους έκανε η ξανθιά απόγονος Ουκρανών λόρδων που βρέθηκε στο πλευρό του στην αίθουσα (δείτε την εδώ).

Ο δράστης, λοιπόν, έχει βάλει στόχο να αποδείξει πως το έγκλημά του δεν ήταν οργανωμένο και πως συνέβη εν βρασμώ ψυχής και σκοπεύει να στηριχτεί σε τρία επιχειρήματα για να μπορέσει να καταφέρει να το αποδείξει και το T-Live στο κανάλι του ALPHA, αποκάλυψε ποια είναι αυτά.

Τι θα ισχυριστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη δίκη

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τον δικηγόρο του θα χρησιμοποιήσουν εναντίον του θύματος τους τσακωμούς που έλαβαν χώρα εκείνο το μοιραίο βράδυ, προσκομίζοντας μια φωτογραφία όπου ο πιλότος κάθεται με την κόρη του στο σαλόνι του ισογείου της μεζονέτας, με το στιγμιότυπο να έχει ληφθεί στις 12 το βράδυ από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού και δείχνει ξεκάθαρα πως είχε προηγηθεί τσακωμός ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης: «Η Καρολάιν δεν κοιμόταν! Λίγο πριν...» - Η νέα αποκάλυψη του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου

Θα χρησιμοποιηθούν, επίσης, τα μηνύματα της Καρολάιν προς στον πιλότο πριν το έγκλημα, αλλά και το ημερολόγιό της, το οποίο θα διαβαστεί ολόκληρο στη δίκη που είναι σε εξέλιξη.