Τραγωδία Άρτα: «Αυτή τη στιγμή οι γονείς του παιδιού είναι...» - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 37χρονου λίγο πριν την κηδεία

«Αυτά που ακούστηκαν ότι υπήρχε μια ένταση ανάμεσά τους, δεν ισχύουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγωδία Άρτα: «Αυτή τη στιγμή οι γονείς του παιδιού είναι...» - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 37χρονου λίγο πριν την κηδεία

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του βρέφους από την Άρτα που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, που το ξέχασε, ο δικηγόρος του 37χρονου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Όπως ανέφερε, οι γονείς είναι μαζί και θα κρατούν το ένας τον άλλον στο τελευταίο αντίο του παιδιού τους. Από την άλλη, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τις δυο οικογένειες να είναι στα "μαχαίρια".

Οι δηλώσεις του 37χρονου από την Άρτα

«Αυτή τη στιγμή οι γονείς του παιδιού είναι μαζί. Κατεβαίνουν μαζί στην εκκλησία για να δώσουν το τελευταίο αντίο στο παιδί τους. Σας τιμάει ο γεγονός ότι δεν θα καλύψετε την τελετή. Όσοι πάνε, πρόβλημα θα δημιουργήσουν», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Ερωτεύτηκαν στην υπηρεσία, έγινε ο γάμος, ήρθε και το παιδάκι...» - Η εξομολόγηση της νονάς για τους γονείς του νεκρού βρέφους

«Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα. Πάει να πει ότι η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας έβαλαν στις σωστές βάσεις την κατηγορία παρά το γεγονός του ότι είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση. Ακολουθεί μια διαδικασία που θα διαρκέσει 1-2 μήνες εκτιμώ και έχει να κάνει με την κατάθεση της μητέρας και κάποιων άλλων μαρτύρων ενδεχομένως. Έχουμε ζητήσει να γίνει και μια πραγματογνωμοσύνη από ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να δούμε αίτια που έκαναν το μυαλό του ανθρώπου αυτού και μπλόκαρε. Δε γνωρίζω αν είναι το σύνδρομο του μωρού ή κάτι άλλο... Απολογηθήκαμε με βάση το τι ακριβώς συνέβαινε», συνέχισε.

Και ξεκαθάρισε λίγο αργότερα: «Αυτά που ακούστηκαν ότι υπήρχε μια ένταση ανάμεσά τους, δεν ισχύουν. Ήταν μια αναταραχή που δημιουργείται στα συναισθήματα, ιδιαίτερα στη μητέρα, όταν φεύγει από την αγκαλιά της, τόσο απρόσμενα, το παιδί της»

Ανατριχίλα με την στιγμή που η 27χρονη είδε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο

Την Παρασκευή 12/5 στο T-live έκανε νέες δηλώσεις ο δικηγόρος του πατέρα με τον ίδιο να περιγράφει τη στιγμή, που ο δράστης και η μητέρα του παιδιού του αντιλήφθηκαν, ότι το παιδί δεν είχε πάει στο σχολείο και εν τέλει βρέθηκε νεκρό μέσα στο όχημα!

«Πήρε το υπερεσιακό αυτοκίνητο και έτρεξε στο δικό του αυτοκίνητο, έφτασε παράλληλα και η γυναίκα του εκεί, άνοιξε αυτός την πόρτα και πήρε η γυναίκα αγκαλιά το παιδί, αλλά ήταν νεκρό», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα.