Εκλογές 2023: «Κάτσε κάτω εεε» - Το απρόοπτο πριν τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η επική ατάκα στον γιο του που καθυστέρησε να ψηφίσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκλογές 2023: «Κάτσε κάτω εεε» - Το απρόοπτο πριν τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το εκλογικό του δικαίωμα για τις βουλευτικές εκλογές στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς άσκησε το πρωί της Κυριακής 21/5 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μαζί με τον ίδιο ήταν και ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η κόρη του Δάφνη (δείτε εδώ την στιγμή που ψηφίζουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί).

Η επική ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον γιο του που καθυστέρησε να ψηφίσει και το απρόοπτο πριν τις δηλώσεις του

Ο πρωθυπουργός έδειξε την ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο και στη συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Αμέσως μετά, μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει και ο γιος του, ο οποίος όμως καθυστερούσε να βγει από αυτό.

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγα δευτερόλεπτα πριν ο γιος του βγει από το παραβάν, είπε με χιούμορ: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς» και όπως ήταν αναμενόμενο οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν στα γέλια, το ίδιο και ο Κωνσταντίνος.

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός εξήλθε από τον χώρο για τις προγραμματισμένες δηλώσεις του και φυσικά στο συγκεκριμένο σημείο έσπευσε αμέσως αρκετός κόσμος κι όλοι οι φωτογράφοι ήθελαν να εξασφαλίσουν ένα πλάνο του.

Την ίδια στιγμή, οι cameramen προσπαθούσαν να διευθετήσουν τα πάντα για το πως θα στηθούν στο προαύλιο και ξαφνικά ακούστηκε μία φωνή να λέει: «Κάτσε κάτω ε. Ε!».