Γυναικοκτονία Χαλκιδική: «Το παιδάκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μάνα του να έχει...» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του γιατρού

Η μητέρα του βρέθηκε νεκρή στο παιδικό δωμάτιο ενώ ο πατέρας στο υπνοδωμάτιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Χαλκιδική: «Το παιδάκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μάνα του να έχει...» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του γιατρού

Μια νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/5 στην Χαλκιδική όταν ένας 36χρονος όπλισε με καραμπίνα και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του, με τέσσερις πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού του.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στην σχέση τους, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες και η 39χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο. Η σορός της μητέρας βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο, ενώ ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο.

Χαλκιδική: Ποια η κατάσταση του 8χρονου παιδιού

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πάτωμα υπήρχαν πατημασιές με ίχνη αίματος, κάτι που δείχνει ότι το παιδί, αφού έγινε το φονικό, περιφερόταν στο σπίτι για αρκετές ώρες. Τέλος, τις σορούς των δύο γονιών, αντίκρυσε η γιαγιά όταν έφτασε στο σπίτι και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το παιδί φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ αγκώνα και παλάμης, και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του, από τα θραύσματα των πυροβολισμών. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το παιδί πρόκειται να μπει στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Ιπποκράτειου.

Το 8χρονο αγοράκι φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος έλειπε από το σπίτι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα 12χρονο κοριτσάκι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Συγκλονίζει ο γιατρός του 8χρονου

«Είναι πολύ δυσάρεστη η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αυτή την στιγμή. Βρέθηκε το παιδάκι στην αγκαλιά της μάνας του να έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χέρι».