Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτοιμος για τις Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Την Παρασκευή δίνει το πρώτο μάθημα

Το πρόγραμμά του! Δεν εμφανίστηκε σήμερα 30/5 στο δικαστήριο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτοιμος για τις Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Την Παρασκευή δίνει το πρώτο μάθημα

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται στην φυλακή για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, αλλά και του σκύλου τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μάλιστα την Παρασκευή θα εξεταστεί σε Γλώσσα και Λογοτεχνία, ενώ στις 6 Ιουνίου δίνει Αρχαία, στις 8 Ιουνίου Λατινικά και στις 12 Ιουνίου Ιστορία.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Με μπουκλωτό μαλλάκι και χείλη ίδια με της Καρολάιν - Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας 2 χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της

"Θα συμμετέχει κανονικά ο εντολέας μου. Έχει περάσει ήδη εισαγωγικές εξετάσεις, που αφορούν το σύστημα για τους κρατούμενους και θα εξεταστεί κανονικά. Πρώτο μέλημα είναι η δίκη που αφορά τον ίδιο. Είναι δικαίωμα του καθενός, είτε κρατούμενος είτε όχι, να μπορέσει να περάσει. Σίγουρα είναι ένα μέσο και επιμόρφωσης και συμμόρφωσης εντός του καταστήματος κράτησης και νομίζω ότι θα τον βοηθήσει αρκετά. Δεν ξέρω αν είναι λυτρωτικό για τον ίδιο αλλά σίγουρα θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και σε ένα επίπεδο διαχείρισης του χρόνου" και συνέχισε:

"Αναμένει και πιστεύει ότι όλες οι διαδικασίες, τόσο από το δικαστήριο όσο και από τις μεταγωγές, όσο και από τη διαδικασία της εξέτασης, δηλαδή τις πανελλήνιες, θα κυλήσουν ομαλά".

Υπ. Κάρολαϊν - Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Ο εντολέας μου ξεκινά πανελλαδικές - Στοχεύει ακόμα & σε νομική σχολή»

Να σημειωθεί πως σήμερα 30/5, ο δικηγόρος του, φέρεται πως ζήτησε από το Εφετείο διακοπή της δίκης για ακόμη μια φορά, ενώ ο πιλότος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο επειδή διαβάζει!

Όπως σχολίασε ο ίδιος ο δικηγόρος στην εκπομπή Πρωινό μας «Ο εντολέας μου την Παρασκευή στις 2 Ιουνίου ξεκινάει τις Πανελλαδικές εξετάσεις μετά από πολύ διάβασμα φυσικά εντός των φυλακών. Σε ειδική αίθουσα των φυλακών Μαλανδρίνου θα εξεταστεί».