Γλυκά Νερά: Διεκόπη για 5η φορά η δίκη του Αναγνωστόπουλου - Ένταση στην αίθουσα

Οι διάλογοι που ειπώθηκαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Διεκόπη για 5η φορά η δίκη του Αναγνωστόπουλου - Ένταση στην αίθουσα

Την Τρίτη 30/5 είχε οριστεί ως η νέα ημέρα για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφορικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, με τον δράστη να έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει, πως η δίκη διεκόπη για 5η συνεχή φορά μιας και δεν παρευρέθη στο δικαστήριο ο ίδιος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Να τονίσουμε, πως σήμερα κατέθεταν μάρτυρες κατηγορίας και μάλιστα δεν έδωσε το παρόν ούτε ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου πιλότου, κάτι που έχει φέρει συνολικά αντιδράσεις από τους δικαστές και από τους δικηγόρους της οικογένειας της Καρολάιν.

Δείτε επίσης: «You stupid!» - Τα 2 μηνύματα που έστειλε η Καρολάιν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λίγα λεπτά πριν την πνίξει

Οι διάλογοι μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Πρόεδρος: Είχαμε πει για σήμερα, δεν μας είχε πει ο κ. συνήγορος για κάποιο κώλυμα. Εσείς ως συνεργάτιδα του δεν μπορείτε να παρασταθείτε;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Όχι δεν έχω εξουσιοδότηση

Πρόεδρος: Έχουμε δώσει δύο διακοπές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να τελειώσουμε ....

Πολιτική Αγωγή (Αθ. Χαρμάνης): Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δική δεν το έχουμε δει σε άλλες. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο. Χθες μίλησα με τον κ. Παπαιωαννίδη και μου είπε πως αν δεν μπορέσει να έρθει θα είναι η συνεργάτιδά του. Θα πάμε δηλαδή Σεπτέμβριο; Θα πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή.

Πρόεδρος: Η συνεργάτιδά σας που είναι;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Σπίτι κλινήρης ...

Πρόεδρος: Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρούμε εκεί;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Ναι...

Εισαγγελέας: Να υπομνήσετε στον κ. Παπαιωαννδιη την ανάγκη να είναι εδώ....Εξαιτίας του κωλυσιεργεί η δίκη ...

Πηγή: Protothema.gr