«Ο ίδιος ισχυρίζεται σε συγκρατούμενους ότι...» - Η συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την έκθεση για τις γυναικοκτονίες

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τα γραπτά του στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ασχολήθηκε το Πρωινό του ΑΝΤ1, με την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου να μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Όπως αποκάλυψε, δεν παρουσιάστηκε στα Αρχαία και την Ιστορία, ωστόσο τα Λατινικά έγραψε κανονικά και μάλιστα έγραφε ασταμάτητα επί 3 ώρες, καθώς ήταν το αγαπημένο του μάθημα.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψε σχετικά με την συμπεριφορά του στις φυλακές για τις επιδόσεις του στην έκθεση που έγραψε για τις γυναικοκτονίες.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

«Μαθαίνω, πληροφορούμε και θα το μεταφέρω σαν είδηση, ότι έκθεση έγραψε. Και μαθαίνω, άντε να το πω και αυτό, ότι ο ίδιος - μπορεί να μην το ξέρει και ο Παπαϊωανίδης γιατί από ότι κατάλαβα πιο πολλά μαθαίνουμε εμείς - ότι ο ίδιος ισχυρίζεται σε συγκρατούμενους ότι μια χαρά έγραψε έκθεση. Άρα η έκθεση θα βαθμολογηθεί και ισχυρίζεται πως γράφει καλά. Άρα θα πάρει βαθμό και στην έκθεση και στα Λατινικά. Θα μηδενιστεί στα Αρχαία και στην Ιστορία που δεν εμφανίστηκε καθόλου», αποκάλυψε.

Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν για την απόφαση του Μπάμπη να δεχτεί τα ισόβια

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του διακόπτει την έφεση και αποδέχεται τα ισόβια και τα επιπλέον 11 χρόνια φυλάκισης, που του αναλογούν.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας παρακολουθεί τις εξελίξεις σοκαρισμένη με τον πατέρας της να κάνει την Τετάρτη 7/6 στο Live news δηλώσεις μετά την τελευταία απόφαση του πιλότου.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία. Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.