Ναυάγιο στην Πύλο: «Δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος! Έγινε εκτός της ελληνικής επικράτειας με πολίτες τρίτων χωρών!» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Η ΝΔ έχει νομιμοποιήσει στην τελευταία 4ετία, περισσότερους παράνομους μετανάστες από τον ΣΥΡΙΖΑ! Οι ΜΚΟ είναι συνεργοί των δουλεμπόρων»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ναυάγιο στην Πύλο: «Δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος! Έγινε εκτός της ελληνικής επικράτειας με πολίτες τρίτων χωρών!» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριωτικός Συνασπισμός», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Παράλληλα, δείτε εδώ σπαρακτικές εικόνες μέσα από το κρεβάτι του πόνου, με τις πρώτες φωτογραφίες των διασωθέντων από το "ταξίδι του θανάτου".

«Θλιβόμαστε βαθύτατα από την απώλεια τόσων ανθρώπων υπό τέτοιες σοκαριστικές συνθήκες. Εξοργιζόμαστε με τους εγκληματίες λαθροδιακινητές, τους σύγχρονους δουλεμπόρους, αλλά και με τις εγκληματικές ΜΚΟ που αποτελούν συνεργούς τους.

Συγχρόνως και με τις πολιτικές που ουσιαστικά προσκαλούν αυτούς τους ανθρώπους στις ευρωπαϊκές χώρες και ουσιαστικά τους εκθέτουν σε αυτές τις συνθήκες. Συγχαίρουμε το ελληνικό κράτος, την ελληνική πολιτεία, τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, που για άλλη μία φορά υπερέβαλαν εαυτόν και έδειξαν καρδιά και ψυχή στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Εντούτοις δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος. Και δεν το αναγνωρίζουμε ως εθνικό, διότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα εκτός ελληνικής επικράτειας, και τα θύματα ήταν πολίτες τρίτων χωρών.

Ως εκ τούτου, κάθε Έλληνας αισθάνεται αγανάκτηση και οδύνη αλλά δεν...Διαβάστε εδώ περισσότερα!