Θρίλερ στην Κω με εξαφάνιση 27χρονης - Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός που δηλώνει πως συνευρέθηκε μαζί της

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Κω με εξαφάνιση 27χρονης - Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός που δηλώνει πως συνευρέθηκε μαζί της

Θρίλερ επικρατεί στην Κω με την εξαφάνιση 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία το βράδυ της Δευτέρας 12/5. Την εξαφάνιση δήλωσε ο σύντροφός της, επίσης με την ίδια καταγωγή, ο οποίος δεν μπορούσε να επικοινωνία μαζί της.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα που η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος σύντροφός της δούλευε κανονικά. Η κοπέλα λοιπόν αποφάσισε να πάει βόλτα μόνη της, όταν μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα 5 αλλοδαπών από Πακιστάν και Μπάκλαντες. Της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, και έτσι έγινε.

Όταν οι 5 άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα για κατάθεση, ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και μετά την πράξη την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Η Αστυνομία έψαξε στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση. Τις υποψίες περί εγκληματικής πράξης, έκανε πιο έντονες το γεγονός πως ο άνδρας λίγο μετά την εξαφάνιση έκλεισε εισιτήριο για να φύγει στο εξωτερικό.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλο το νησί!

Συνελήφθη ο Μπαγκλαντεσιανός ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης

Ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή. Όπως γράφεται, τα στοιχεία δείχνου, πως όπως φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Να σημειωθεί πως αξιωματικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της 27χρονης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά.