Κως: Με πρησμένα κόκκινα μάτια και φανερά καταβεβλημένη η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια - Η σπαρακτική εικόνα της στα δικαστήρια

Δεν είπε λέξη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κως: Με πρησμένα κόκκινα μάτια και φανερά καταβεβλημένη η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια - Η σπαρακτική εικόνα της στα δικαστήρια

Τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινωνία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ίδια βρέθηκε νεκρή σε σακούλες σκουπιδιών, γυμνή και καλυμμένη με σεντόνι. Ήδη έχει συλληφθεί ένας άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φέρεται πως συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ (δείτε εδώ τι ισχυρίζεται εκείνος πως συνέβη), ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, η μητέρα του θύματος βρέθηκε στα δικαστήρια του νησιού και χρειάστηκε να περάσει δύο φορές από το τμήμα ασφαλείας στον Εισαγγελέα, με την ίδια να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταβεβλημένη, φανερά συγκινημένη, με κατακόκκινα και πρησμένα μάτια, χωρίς να μπορεί να πει λέξη.

"Τσακισμένη" η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια στα δικαστήρια στην Κω

Τις εικόνες αυτές μετέφερε η εκπομπή του ALPHA, T-Live το απόγευμα της Δευτέρας 19/6.

Σοκάρει ο αδερφός της για τον τρόπο που έμαθε το συμβάν

Όσο οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν τα αίτια και τον τρόπο, που έγινε αυτό ο φρικτός φόνος με τη νεαρή να βρίσκεται νεκρή σε μία σακούλα, παράλληλα η οικογένεια της ζει το απόλυτο θρίλερ.

Ο αδερφός της της Αναστάζια παραχώρησε δηλώσεις στο T-live με τον ίδιο να είναι εξοργισμένος με τον άντρα, που είναι οι βασικό ύποπτος του φόνου.

«Στην αρχή παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου το επιβεβαίωσε. Ήταν πλέον σίγουρο ότι ήταν η αδελφή μου. Γνωρίζω μόνο όσα διαβάζω κι ακούω στα media, γιατί εγώ είμαι στην Πολωνία και δεν είμαι στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον τελειώσω εγώ», είπε ο Πολωνός αδελφός της 27χρονης.