Κως: Προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός - Τι συνέβη

Επιμένει πως δεν έκανε τίποτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Facebook
Πηγή: Facebook

Την Δευτέρα 19/6 βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή ο άνδρας που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω πριν από λίγα 24ωρα. Ο 32χρονος έχει καταγωγή από το Μπαγκλαντές, και φέρεται πως ήταν ο τελευταίος με τον οποίο η νεαρή ήρθε σε επαφή πριν εξαφανιστεί.

Οι Αρχές, ωστόσο, αποφάσισαν να δώσουν προθεσμία στον ίδιο για να απολογηθεί και έτσι δεν υπήρξε κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: «Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια λίγο μετά την αναγνώριση του πτώματος

Προθεσμία για την απολογία του πήρε ο ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

Η απολογία, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/6/2023 και ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα από όλα όσα του προσάπτουν (δείτε εδώ αναλυτικά τους ισχυρισμούς του).

Το πόρισμα των Αρχών για τον θάνατο της 27χρονης

Η μητέρα της νεαρής βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 19/6 στα δικαστήρια του νησιού σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να βοηθήσει τις έρευνες των αρχών (δείτε την εδώ με πρησμένα κόκκινα μάτια, φανερά συγκινημένη), ενώ και ο σύντροφός της παραχώρησε συμπληρωματική κατάθεση.

Ώρες αργότερα, λοιπόν, οι ιατροδικαστές ανακοίνωσαν το πρώτο πόρισμα για την σορό της κοπέλας, εξηγώντας πως παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα το μέσο από το οποίο προήλθε ο θάνατός της, λόγω της προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκαν σημάδια στον λαιμό της, πράγμα που επιβεβαιώνει πως έφυγε μαρτυρικά από τη ζωή μέσω στραγγαλισμού.