Κως: Άλλαξε την κατάθεση του ο Μπαγκλαντεσιανός - Δηλώνει πως την παρέδωσε στον σύντροφό της

Τι λέει πως συνέβη στο σπίτι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κως: Άλλαξε την κατάθεση του ο Μπαγκλαντεσιανός - Δηλώνει πως την παρέδωσε στον σύντροφό της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για την δολοφονία της, βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κυκλοφόρησαν, φαίνεται πως άλλαξε την κατάθεση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ο Μπαγκλαντεσιανός κρατούμενος άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με την Πολωνή εργαζόμενη και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Τι συνέβη σπίτι του στην Κω σύμφωνα με τη νέα κατάθεση

Ο 32χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι πήγαν στο σπίτι του μόνο για να πάει τουαλέτα η Αναστάζια. Ήπιαν κάποιες μπύρες και την πήγε με το μηχανάκι στο σημείο όπου είχε ραντεβού με τον σύντροφό της. Ωστόσο, ο σύντροφός της, που βρίσκεται πλέον στην Πολωνία, την ώρα του συμβάντος εργαζόταν.

Οι τραγικές αποκαλύψεις του συντρόφου της

Η οικογένεια και ο σύντροφος της είναι συγκλονισμένοι με τον τελευταίο να κάνει δηλώσεις για την Αναστάζια και τη σχέση τους την Τετάρτη 21/6 στην εκπομπή Πρωινό.

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πάρα πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση», είπε ο σύντροφος της Αναστάζια.