Κως: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού...» - Ο πατέρας της Αναστάζια ξέσπασε στην κάμερα για τον Μπαγκλαντεσιανό

«Το αγόρι της ήταν συνέχεια με την αστυνομία, πώς θα μπορούσε να μεταφέρει την σορό της;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κως: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού...» - Ο πατέρας της Αναστάζια ξέσπασε στην κάμερα για τον Μπαγκλαντεσιανό

Την Τετάρτη 21/6 ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, η οποία βρέθηκε νεκρή ημίγυμνη σε σακούλα σκουπιδιών σε χωράφι (δείτε εδώ το σπίτι στο οποίο της αφαίρεσαν τη ζωή), απολογήθηκε μπροστά στους δικαστές, αλλάζοντας την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με τη νεαρή με την θέλησή της και πως την επέστρεψε στον σύντροφό της μετά την συνάντησή τους (δείτε εδώ τι αποφάσισαν οι Αρχές).

Λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας της αδικοχαμένης, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, διαψεύδοντας τον ύποπτο, εξηγώντας όλα όσα γνωρίζει για εκείνη τη νύχτα.

Ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια "έσπασε" τη σιωπή του

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αποκλείεται να ισχύουν αυτά που είπε ο κατηγορούμενος. Η Αναστάζια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο συνάντησης. Το αγόρι της κόρης μου αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση.

Την πρώτη φορά το δήλωσε τηλεφωνικώς και του είπαν ότι πρέπει να πάει το πρωί να το δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Στην αστυνομία έγραψαν τα στοιχεία, ακολούθησαν το πρωτόκολλο ,αλλά δεν έκαναν τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Την επόμενη ημέρα, τον φωνάξανε και άρχισαν να ελέγχουν τις κάμερες. Μετά από αυτό έπιασαν τον Μπαγκλαντεσιανό.

Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού με τον Μιχάλ σε ένα μπαρ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η κόρη μου έστειλε λίγα λεπτά πριν μήνυμα στο αγόρι της ότι θα είναι στο σημείο συνάντησης. Μετά η κόρη μου έστειλε στο αγόρι της screenshot με το σημείο που θα βρίσκεται. Ο Μίχαλ πήγε σε εκείνο το σημείο, το οποίο ήταν απομονωμένο.

Και μετά από λίγο έστειλε πάλι νέο screenshot από ένα σημείο που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από το πρώτο σημείο. Μέχρι τις 22.00 το βράδυ ήταν στην δουλειά του ο Μίχαλ, σαν σερβιτόρος και δώσανε ραντεβού στις 22.30 στο μπαρ. Η κόρη μου αυτή την ημέρα δεν εργαζόταν. Το αγόρι της ήταν συνέχεια με την αστυνομία, πώς θα μπορούσε να μεταφέρει την σορό της; Με τίποτα ο Μίχαλ δεν θα μπορούσε να της κάνει κακό. Σίγουρα δεν συμμετείχε σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.