Κως: Το βίντεο που ''καίει'' τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό - Η στιγμή που βγαίνει μαζί με την Αναστάζια από το σπίτι του

Οι ύποπτες κινήσεις στο κινητό της κοπέλας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κως: Το  βίντεο που ''καίει'' τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό - Η στιγμή που βγαίνει μαζί με την Αναστάζια από το σπίτι του

H δολοφονία της Αναστάζια στην Κω εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς δεν είναι ακόμη σαφείς οι λόγοι του εγκλήματος, ο τρόπο του φόνου αλλά ούτε το πρόσωπο, που της αφαίρεσε τη ζωή και την έβαλε μέσα σε μία σακούλα.

Βασικός ύποπτος είναι ο 32χρονος άντρας από το Μπαγκλαντές για την αρπαγή της κοπέλας, με τις αρχές να προχωράνε στην κράτηση του στη φυλακές.

Δείτε επίσης: Κως: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού...» - Ο πατέρας της Αναστάζια ξέσπασε στην κάμερα για τον Μπαγκλαντεσιανό

Οι ύποπτες κινήσεις του 32χρνου στην Κω

Μέσα από το νέο ρεπορτάζ της ΕΡΤ έχει βρεθεί βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά να βγαίνουν ο 32χρονος και η 27χρονη από το σπίτι το πριν γίνει το έγκλημα. Συνεπώς, το μόνο σίγουρο είναι πως η Αναστάζια δεν σκοτώθηκε στο σπίτι του.

Μια νέα πληροφορία από το Protothema.gr βάζει σε μία σειρά όσα έχουν γίνει γνωστά για το έγκλημα, καθώς λέγεται, πως ο 32χρονος διάγραψε από το κινητό της άτυχης κοπέλας κλήσεις και φωτογραφίες της.

Τα κοσμήματα που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 32χρονου

Την Τετάρτη 21/6 το T-live βρέθηκε στο νησί της Κω και μάλιστα έξω από το σπίτι του 32χρονου, δείχνοντας καρέ καρέ τα κοσμήματα, που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του κάτω από μία κουρτίνα.

Δείτε επίσης: Κως: «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη! Ήταν εκεί...» - Ανατριχιάζει η γυναίκα που βρήκε το σώμα της Αναστάζια