Κως: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κως: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Μια έκτακτη και πολύ σημαντική πληροφορία προστέθηκε στο κουβάρι, που ξετυλίγεται αναφορικά με το φόνο της 27χρονης Αναστάζια, καθώς οι Αρχές κάνουν έρευνες στην προσπάθεια να βρουν το δολοφόνο της.

Βασικός ύποπτος για την ώρα ήταν 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός και είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία της αρπαγής της κοπέλας. Μια νέα εξέλιξη τα αλλάζει όλα, καθώς την Πέμπτη 22/6 έγινε γνωστό, πως έγινε δίωξη στον 32χρονο για ανθρωποκτονία.

Νέα εξέλιξη με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο φόνος δεν έχει γίνει στο σπίτι, που έμενε ο άντρας, καθώς μέσα από νέο βίντεο φαίνεται εκείνος και η 27χρονη να βγαίνουν μαζί από το σπίτι του (δείτε εδώ αναλυτικά).

=Ανατριχιάζει η γυναίκα που βρήκε το άψυχο σώμα της

Συγκλονίζει η εθελόντρια της Πυροσβεστικής που βρήκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Βρέθηκε μέσα σε σακούλα καλυμμένη από κλαδιά σε σημείο που είχε ερευνηθεί αλλά δεν είχε εντοπιστεί η κοπέλα, γεγονός που σημαίνει πως κάποιος την μετέφερε, για αυτό κιόλας οι Αρχές ψάχνουν για πιθανό συνεργό.

Η εθελόντρια λοιπόν, που την εντόπισε, ανατριχιάζει λέγοντας πως η έντονη μυρωδιά την έκανε να είναι σίγουρη πως κάτω από τα χόρτα βρισκόταν νεκρή η κοπέλα.

«Mε δύο κινήσεις σήκωσα όσο πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα. Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι κανένα πλάσμα πάνω στον πλανήτη δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Τα συναισθήματα ποικίλουν σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η δουλειά μας ξέρετε, όπως ένα ανθρωποκτονιών που ως επί το πλείστον, αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις» εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Ήταν εκεί που η αδρεναλίνη ήταν στο κατακόρυφο. Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται εκεί και ήμουν στο σημείο που έπρεπε να αναζητήσω βοήθεια».