Κως: Αποκαλύψεις φωτιά από το συγκάτοικο του 32χρονου - Είχε άχυρα πάνω του όμοια με του χωραφιού με το πτώμα της Αναστάζια

Όσα είδε με τα μάτια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κως: Αποκαλύψεις φωτιά από το συγκάτοικο του 32χρονου - Είχε άχυρα πάνω του όμοια με του χωραφιού με το πτώμα της Αναστάζια

Οι εξελίξεις της υπόθεσης με τη δολοφονημένη Αναστάζια στην Κω έχουν εμπλουτιστεί με την προσοχή των Αρχών να έχει στραφεί στον 32χρονο άντρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος λέγεται, πως ήταν από τα τελευταία άτομα, που την είδαν πριν πεθάνει.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής, ωστόσο την Πέμπτη 22/6 του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία (δείτε εδώ).

Η αποκάλυψη του συγκάτοικου του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live, που είναι στο νησί της Κω διέρρευσαν όσα είδε το μοιραίο εκείνο βράδυ από το συγκάτοικο του 32χρονου, ο οποίος αποκάλυψε, πως βρήκε την Αναστάζια και τον συγκάτοικο του να πίνουν κρασί.

Στη συνέχεια, οι δύο τους έφυγαν με το μηχανάκι του και όταν μάλιστα ο άντρας επέστρεψε κοιμήθηκε με τα ρούχα. Αυτό μάλιστα, που κάνει εντύπωση στον άνθρωπο, που έδωσε τις δηλώσεις είναι πως στα ρούχα του 32 χρόνου είδε άχυρα, όμοια με αυτά που είχε στο χωράφι με το πτώμα της 27χρονης.

Οι ύποπτες κινήσεις του 32χρνου

Μέσα από το νέο ρεπορτάζ της ΕΡΤ έχει βρεθεί βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά να βγαίνουν ο 32χρονος και η 27χρονη από το σπίτι το πριν γίνει το έγκλημα. Συνεπώς, το μόνο σίγουρο είναι πως η Αναστάζια δεν σκοτώθηκε στο σπίτι του.

Μια νέα πληροφορία από το Protothema.gr βάζει σε μία σειρά όσα έχουν γίνει γνωστά για το έγκλημα, καθώς λέγεται, πως ο 32χρονος διάγραψε από το κινητό της άτυχης κοπέλας κλήσεις και φωτογραφίες της.