Εκλογές 2023: Δεν έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Δημήτρη Κουτσούμπα - Η αντίδρασή του μπροστά στην κάλπη

Ξεκίνησαν τα ευτράπελα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: Δεν έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Δημήτρη Κουτσούμπα - Η αντίδρασή του μπροστά στην κάλπη

Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί για την δεύτερη ψηφοφορία των εκλογών του 2023 (δείτε εδώ τι αλλάζει) και ο κόσμος συγκεντρώνεται έξω από τα εκλογικά κέντρα για να αφήσει την ψήφο του και να συνεχίσει την ημέρα του. Ανάμεσα στους πολίτες βρίσκονται και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μάλιστα, βρέθηκε στην Λαμία στο ΤΕΕ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αφού έστειλε το μήνυμά του στους πολίτες, παρακινώντας τους να κάνουν το ίδιο, μπήκε στην αίθουσα για να ψηφίσει.

Το ευτράπελο με την ψήφο του Δημήτρη Κουτσούμπα στις εκλογές 2023

Εκεί όμως συνειδητοποίησε πως στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια που του έδωσαν δεν βρισκόταν αυτό του κόμματός του. «Αν γίνονται αυτά σε μένα, θα γίνω και viral», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, χωρίς να δίνει παραπάνω έκταση στο θέμα και αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ.

Την ψήφο του έριξε και ο Κώστας Καραμανλής το πρωί της Κυριακής 25/6, στο 163ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο δημοτικό σχολείο, στην πλατεία Αγίου Ελευθερίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος έφτασε στο εκλογικό τμήμα στις 09:05 ακριβώς, όπου τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Ζήσης Ιωακείμοβιτς και υποψήφιοι βουλευτές.

Μάλιστα, όταν βγήκε από το εκλογικό κέντρο, πολλοί τον πλησίασε ένα παιδί με τον πατέρα του και ο πρώην πρωθυπουργός το ρώτησε «Τι ομάδα είσαι;», με εκείνο να απαντάει «ΠΑΟΚ».